Marangoz Atölyesi ihtiyaçları karşılıyor

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Marangozhane Atölyesi, Bartın Belediyesi’nin tüm ahşap ve mobilya ihtiyacını karşılıyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Hizmet Binasında bulunan marangoz atölyesinde mutfak dolabından kamelyaya, küpeşteden dekoratif saksıya kadar birçok ahşap işçiliği yapılarak hizmete veriliyor.
Bu haber 2020-02-14 14:57:10 eklenmiş ve 192 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Atölyeleri arasında yer alan Marangozhane Hizmetleri, Bartın Belediyesi’nin mobilya ve ahşap işçiliği ihtiyacının karşılıyor.

 

Sanayi Sitesi’nde Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü hizmet binasında yer alan marangozhane atölyesinde birbirinden farklı ahşap ürünleri işlenerek belediye hizmetinde kullanılıyor.

 

Muhtarlık binaları, Mescitler, Belediye Park ve Bahçelerinde kullanılan çitler, Belediye Hizmet binalarının mutfak dolapları ve mobilyaları, banklar, kamelyalar, büfeler, köprü küpeşteleri, çatı bakım ve onarımları, trafo, su deposu ve terfi istasyonlarının dış cephe kaplamaları, duvar kaplamaları, ahşap köprü, piknik masaları, ahşap danışma büroları, sundurma, dekoratif saksı, tabut ve projelerde kullanılan tarihi ahşap araç ve ekipmanların yapıldığı marangozhane atölyesi, büyük ihtiyaca cevap veriyor.

 

“Şehrimizin kent mobilyası ihtiyacını karşılıyoruz”

 

Atölyede her türlü makine ve ekipmanla işledikleri ahşaplarla belediyenin ihtiyaçları ile Bartın’ın kent mobilyası ihtiyacını karşıladıklarını söyleyen Başkan Akın, tüm park ve bahçelerde oturma alanlarını, kamelyaları kendi ustalarının işçiliği ile karşıladıklarını kaydetti. Böylece Belediye bütçesine de büyük katkı sağladıklarını belirten Başkan Akın, atölye çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek “Bartın Belediyesi Marangoz Atölyemiz bizim en önemli birimlerimizdendir. Burada, yeni projelerimizin neredeyse tamamının ahşap işçiliğini ve mobilya ihtiyacını karşılıyoruz. Atölyemizde her türlü makine ve ekipmanımızla işlediğimiz ahşaplarla belediyemizin ihtiyaçları ile şehrimizin kent mobilyası ihtiyacını karşılıyoruz. Tüm Park ve Bahçelerimizde oturma alanlarımızı, kamelyalarımızı kendi ustalarımızın işçiliği ile karşılıyoruz. Bu sayede bütçemize de büyük katkı sağlamış oluyoruz. Belediye bünyesinde istihdamlarını sağladığımız 6 marangoz ustamızın başarılı çalışmaları ile güzel işler meydana getiriyoruz. Marangoz ustalarımıza yaptıkları güzel işler için teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›