“Şehrimizi halkımızla birlik içinde yönetiyoruz”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak şehrimizi halkımızla birlik içinde yönetiyoruz. İlçe, belde ve köylerimizden şehrimize gelen vatandaşlarımızın da hizmetlerimizden faydalandığı için sık sık bu bölgelerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Halkımızın düşünceleri bizler için çok değerli. Birlik ve beraberlik içinde ilimize hizmet devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber 2020-02-13 09:37:20 eklenmiş ve 227 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile Yeşilkaya Köyü’nü ziyaret etti.

 

Kıraathanede gerçekleşen ziyarete köy sakinleri büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarla samimi ve sıcak sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret karşılıklı bilgi ve görüş alışverişleri şeklinde sürdü. Ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları bilgiler veren Akın ayrıca köy sakinlerinin de taleplerini ve önerilerini dinledi.

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak şehrimizi halkımızla birlik içinde yönetiyoruz. İlçe, belde ve köylerimizden şehrimize gelen vatandaşlarımızın da hizmetlerimizden faydalandığı için sık sık bu bölgelerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz.  Halkımızın düşünceleri bizler için çok değerli. Birlik ve beraberlik içinde ilimize hizmet devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›