Abdipaşa Belediyesi 24 saat kar temizliği yaptı

Bartın’da son 1 haftadır yoğun olarak devam eden kar yağışı nedeniyle iç kesimlerde yoğun çalışma yapıldı. Bunlardan biri de Abdipaşa Belediyesi kar çalışmalarını 24 saat esasına göre yapmaya devam ediyor.
Bu haber 2020-02-13 09:11:36 eklenmiş ve 228 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın il genelinde 7-8-9 Subat tarihinde meydana gelen kar yağışında, Abdipaşa merkez ve çevresi yoğun kar yağışı meydana geldi.

 

Abdipaşa Belediyesine ait grayder, 2 adet kepçe, traktör kamyonlarla karla mücadele çalışmaları başlatılarak, 24 saat esasına göre çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

 

Merkez Yeşilpazar Mahallesinde kar kalınlığı 60 cm olarak ölçülürken, yüksek mahallelerinde özellikle Ulupınar ve Kadıoğlu Mahallesinde kar kalınlığı 1 metre olarak ölçüldü.

 

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, yoğun kar yağışının belediye sınırlarında çok fazla etkili olduğunu belirterek, “Çalışmalarımız kar yağdığı ilk andan itibaren başladı. Belediye’de bulunan bütün personelimizle birlikte vatandaşlarımızı mağdur etmemek için elimizden geleni yaptık. Kar yağışı halen devam ediyor. Bizimde karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Her şey vatandaşlarımız için, çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez kar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›