En sevdikleri oyuncakları deprem bölgesine gönderdiler

Bartın’da yaşayan Furkan ve Fatih Yıldırım kardeşler, en sevdikleri oyuncaklarını Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli depremde evleri zarar gören çocuklar için gönderdi.
Bu haber 2020-02-11 15:42:13 eklenmiş ve 271 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanlığı Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremlerin çocuklar üzerindeki yaraları sarmak için 81 ilin gençlik kollarıyla birlikte harekete geçti.

AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ve yönetimi Elazığ ve Malatya'da deprem bölgesindeki çocuklar için “Bir Oyuncak Çok Tebessüm” projesi kapsamında, depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere oyuncak toplama çalışması için Bartın halkıyla birlikte seferber oldu.

Bartın AK gençlik, içerilerinde oyuncak ve kırtasiye malzemeleri bulunan paketleri depremzede çocuklara ulaştırmak üzere kolileyerek gönderime hazır hale getirdi.

Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, “Bir Oyuncak Çok Tebessüm” projesine destek veren herkese teşekkür ederek; “Küçük bir hediye büyük bir tebessüme ortak olduk. Elazığ ve Malatya'daki kardeşlerimiz için başlatılan projede Bartın halkının duyarlılığı ile tebessüm sağlayacağız. Bu duyarlı davranışından dolayı Bartın halkına Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Yaptıkları bağış yürekleri ısıttı

 

Bartın’da yaşayan 12 yaşındaki Furkan ve 7 yaşındaki Fatih Yıldırım’ın Elazığ depremzedeleri için yaptığı bağış da yürekleri ısıttı. Bartın’da yaşayan Furkan ve Fatih Yıldırım kardeşler, en sevdikleri oyuncaklarını Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli depremde evleri zarar gören çocuklar için gönderdi.

 

Yıldırım kardeşlere de ayrıca teşekkür eden Demir, “Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimiz için topladığımız Oyuncak yardımına bir destek de Furkan ve Fatih Yıldırım kardeşlerimizden geldi. Kendilerine bu nazik hediyeleri için teşekkür ediyor, Başarılı ve Hayırlı bir ömür geçirmelerini Rabbimden niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Gençlik Kolları Mücahit Demir Elazığ Malatya Furkan Yıldırım Fatih Yıldırım
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›