Tüm ekipler seferber oldu!

Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER), tüm ekipleri koordineli, donanımlı ve süratli bir şekilde hayatın olumsuz etkilenmemesi için mahallelere sevk etti. Alınan tedbirler ve koordineli çalışmalar sayesinde kent merkezinde vatandaşların mağdur olmasına izin verilmedi.
Bu haber 2020-02-10 15:51:53 eklenmiş ve 143 kez görüntülenmiştir.

Bartın’da hafta sonunda etkili olan kar yağışı dolayısıyla Belediye Acil Hizmet Merkezi (BAHMER), tüm ekipleri koordineli, donanımlı ve süratli bir şekilde hayatın olumsuz etkilenmemesi için mahallelere sevk etti. Alınan tedbirler ve koordineli çalışmalar sayesinde kent merkezinde vatandaşların mağdur olmasına izin verilmedi.

 

24 saat esasına göre çalışan ekipler 1 greyder, 3’ü bıçaklı olmak üzere 8 kepçe, 4 tuzlama aracı, 2’si bıçaklı 4 kamyon ile toplam 17 araç ve iş makinası, 50’yi aşkın kaldırım kar küreme ekibi ile hizmet verirken, yapılan çalışmalar neticesinde ana arterler başta olmak üzere cadde ve ara sokaklarda kapalı yol bırakmadı.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, şunları söyledi:

 

“Cuma günü başlayan ve hafta sonu etkisini artıran kar yağışından vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için yoğun mesai harcadık. 24 saat esasına göre 2 vardiya şekilde çalışan ekiplerimiz 1 greyder, 3’ü bıçaklı olmak üzere 8 kepçe, 4 tuzlama aracı, 2’si bıçaklı 4 kamyon olmak üzere 17 araç ve iş makinası ile hizmet vererek, başta Devlet Hastanesi, Kadım Doğum Hastanesi, Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsü yol güzergâhı, TOKİ, Orduyeri, Aladağ, Kırtepe ve Kemerköprü ve mahallelerimizin yüksek kesimleri olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda 50’yi aşkın personel ile çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etti. Buzlanmayla ilgili olarak çalışmalarımız gün boyunca devam edecek. Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç ile birlikte çalışmaları yakından takip ederek, vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri amacıyla tüm ekiplerimiz seferber oldu.

 

Tüm ekipler sahada

 

Kentimizi etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle halkımıza sorunsuz ve kaliteli hizmet sunabilmek için gereken tüm çalışmalar, ilgili ekiplerimiz tarafından eksiksiz bir şekilde yerine getiriliyor. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için şehrin tüm noktalarında kar temizleme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımız olası mağduriyetlerine karşı 227 38 11 numaralı telefonu arayabilirler.”

 

Akın, yoğun gayretlerinden dolayı karla mücadele ekiplerine teşekkür ederken, işlerinde kolaylıklar temennisinde bulundu.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın karla mücadele
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›