Bir üst geçit de Çaydüzü’ne

Hizmet ile toplumsal faydayı birleştiren, vatandaşların yaşam kalitesini arttıran, yaya güvenliğine önem veren, 7’den 70’e tüm vatandaşlarını önemseyen, kucaklayan, ayrıştıran değil birleştiren belediyecilik anlayışıyla “insan” odaklı hizmet vermeye devam ettiklerinin altını çizen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yayaların can güvenliği açısından yeni dönem projeleri arasında yer alan Çaydüzü Üst Geçidi Projesi’ni hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını belirtti.
Bu haber 2020-02-05 15:43:26 eklenmiş ve 291 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem projeleri arasında yer alan Çaydüzü Üst Geçidi Projesi için alan incelemesinde bulundu.

 

Proje hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Yayaların can güvenliği açısından yeni dönem projelerimiz içerisinde yer alan Çaydüzü Üst Geçidi Projesi’ni hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Başkan Yardımcımız Ahmet Kömeç ve daire müdürlerimizle alan incelemesinde bulunduk. Kısa zaman içinde çalışmalarımızı başlatacağız.” dedi.

 

Başkan Akın, “Daha önce kentte ölümlü kazaların yaşandığı, Aladağ Mahallesi’nin hemen alt tarafından ki çevre yoluna, Cumhuriyet Mahallesi’ne ve Hendekyanı Caddesi’ne olmak üzere 3 kritik noktaya üst geçitler yapmıştık. Büyük küçük herkesin karşıdan karşıya geçerken büyük sıkıntı yaşadığı bu bölgelerimizi yapmış olduğumuz bu çalışma ile daha güvenli hale getirdik.  Bu çalışmalarımıza bir yenisi de Çaydüzü Mahallesi’nde hayata geçirmek istiyoruz. Özellikle eğitim öğretim kurumlarımızın ve spor alanlarının yoğunlukta bulunduğu bu bölgeyi hayata geçireceğimiz Çaydüzü Üst Geçidi Projemiz ile daha güvenli hale getirileceğiz. Değerli halkımıza daha güzel, huzurlu ve güvenli bir yaşam sunmak bizlerin en önemli görevleri arasında. Hizmet ile toplumsal faydayı birleştiren, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıran, yaya güvenliğine önem veren, 7’den 70’e tüm vatandaşlarını önemseyen, kucaklayan, ayrıştıran değil birleştiren belediyecilik anlayışımızla insan odaklı hizmet vermeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›