EMİTT’te Bartın’a “En İyi Destinasyon” Ödülü

Dünyanın en büyük 4 Turizm Fuarı arasında yer alan EMİTT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Bartın standı “Turizm Merkezleri Dalında En İyi Destinasyon Tanıtımı” ödülüne layık görüldü.
Bu haber 2020-02-04 09:10:23 eklenmiş ve 173 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen EMİTT Fuarı’na katılarak kentin tanıtımını yapan Bartın standı, fuar organizasyonu tarafından “En İyi Destinasyon” Plaketi ile ödüllendirildi.

 

Bu ödül; planlamada, tasarım ve tanıtımda emeği geçen bütün paydaşlar adına Bartın Valisi Sinan Güner tarafından alındı. Ödülü aldıktan sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Güner, “Başta İl Özel İdaresi, Bartın Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü ve BAKKA olmak üzere emeği geçen tüm paydaşlarımızı kutluyorum.” dedi.

 

Bartın Belediyesi, Bartın Valiliği himayesinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na  (EMİTT) katıldı. Geleneksel olarak her yıl İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen EMİTT fuarı, bu yıl da binlerce katılımcı ile gerçekleştirildi.

 

30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında açık kalan fuarda Bartın Belediyesi tarafından açılan stantta Bartın Kültür Yolu Haritası, Kent Müzesi ve Yöresel gıdaların tanıtımı yapıldı. Ayrıca Bartın Belediyesi El Sanatı Kurslarında yapılan Camaltı Sanatı eserleri, Tek Kırma eserleri ve Tel Sarma eserleri Bartın Belediyesi standında yer aldı.

 

Stantta yapılan tanıtım faaliyetleri ve kullanılan materyaller ile Bartın Belediyesi, Emitt 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Turizm Merkezleri Dalında “En İyi Destinasyon Tanıtımı” plaketi aldı.

 

“Şehrimizi tanıttık”

 

Fuar boyunca tanıtım standında misafirlerini ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı açıklamada, “Bartın Belediyesi olarak TÜYAP’ta düzenlenen EMİTT fuarına katıldık. Gelen konuklarımıza Bartın Valiliği’miz himayesinde şehrimizi tanıttık. Misafirlerimize, ilimize geldiklerinde gezip görebilecekleri tarihi ve kültürel yerlerle ilgili hazırladığımız Bartın Kültür Yolu haritamızı takdim ettik. Ayrıca Bartın baklavası, Bartın böreği Bartın ağdası gibi yöresel yemeklerimizi de gelen misafirlerimize ikram ederek tanıtımını yaptık. Bartın Belediyesi El Sanatları kurslarımızda yapılan Tel Kırma ve Tel Sarma ile Camaltı Sanatı eserlerimizi de burada gelen misafirlerimize tanıtımlarını yaptık. Emitt 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Turizm Merkezleri Dalında ‘En İyi Destinasyon Tanıtımı’ plaketi aldık.  Fuar kapsamında yer alan Bartın standımızın oluşturulmasına katkıları ve 3 gündür tanıtım faaliyetlerimizdeki çalışmalardan dolayı başta Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner’e ve tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın TÜYAP EMITT EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Bartın Valiliği Bartın Belediyesi Bartın Amasra Ulus Kurucaşile plaket En İyi Destinasyon Ödülü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›