Her insan ne yediğini bilme hakkına sahip!

Bartın’ın ünlü kasabı Çiftlik Kasap, restoran olarak da hizmet veriyor. Bartın’da bir ilk olan kasap içi et ve tavuk çeşitleriyle ızgara konseptiyle de hizmet veren Çiftlik Kasap’ta ayrıca evlere servis imkanı da bulunuyor. Kaliteye, hijyeni ve fiyatları uygunluğunu ön planda tutarak sloganımız ‘her insan ne yediğini bilme hakkına sahiptir’ diyen Çiftlik Kasap’ta lokum gibi etler sizi bekliyor.
Bu haber 2020-02-03 09:23:22 eklenmiş ve 1218 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-Özel Haber

 

Kırmızı et bütün insanların en sevdiği yiyeceklerdendir. Yani tabiri caizse sofraların padişahıdır.

 

Ancak doğru eti seçmek kadar lezzetli bir şekilde pişirmek de kırmızı et ve et ürünlerinde öne çıkan sorunlar arasında yer alıyor…

 

İşte tam da bu nokta Çiftlik Kasap, imdadınıza yetişiyor. Artık eti nasıl güzel pişiririm derdine son.

 

Çiftlik Kasap, Bartın’da bir ilk olarak kasap ve marketlerden et alıp evde pişirmek yerine müşterinin damak tadına ve isteğine göre pişirilen “kasap restoran” devrini başlatıyor.

 

Doğal etlerinin yanı sıra ızgara çeşitleriyle hizmete devam eden Çiftlik Kasap ortakları Mükremin Uçar ve Alaattin Kaplan, neden böyle bir işletme kurduklarını da şöyle anlatıyor:

 

“Bizler yıllarca tarım sektörünün içerisinde olduğumuzdan, hatta geçmişte birer hayvancılık işletme sahibi olarak yani Bartın ve çevre köylerinde hayvancılıkla iştigal eden tüm çiftçileri tanırız, biliriz. O nedenle hem üreticilerimizin hayvan bakımına vermiş oldukları emeklerini değerlendirerek Bartın ekonomisine katkıda bulunmak hem de Bartın halkına uygun, hijyenik ve yüzde 100 yerli Bartın mezbahasında veteriner kontrolünde yapılan sağlıklı kesimle uzman kasap arkadaşımız ve tecrübeli ekibimizle Bartın halkına hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda Bartın’da bir ilk olan kasap içi et ve tavuk çeşitlerimizle ızgara konseptimiz başlamış olup. Günün her saatinde evlere de servisimiz başlamıştır. Kaliteye, hijyeni ve fiyatları uygunluğunu ön planda tutarak sloganımız her insan ne yediğini bilme hakkına sahiptir diyoruz. Firmamızda satılan et ve tavuk ürünleri bizzat kendimiz tarafından üreticiden alınıp, İslami usullere uygun kesilmektedir. Yüzde 100 yerli mallarıdır. Sürkülasyonumuz hızlı olduğundan dolayı ürünlerimiz sürekli tazedir.”

 

“Et ve et ürünleri almak için en uygun ortam kasaplardan geçer”

 

Et ve et ürünleri almak için en uygun ortamın kasaplardan geçtiğine vurgu yapan Çiftlik Kasap ortakları Uçar ve Kaplan, “Kasap; kırmızı ve beyaz etlerin parçalanması, etlerin uygun ortam ve koşullarda saklanıp muhafaza edilmesi, reyona dizilmesi ve satışa dizilmesi gibi işlerden sorumlu kişidir. Çoğu insan market yerine et ve et ürünleri alacağı zaman kasap ilk tercihidir. Çünkü güvenilir ve etlerin durumu taze olduğu için kasaptan alınan et daha mantıklıdır. Günümüzde kasaplar hem restoran olarak hem de et satışı yaparak çalışma olanakları vardır. Et ve et ürünleri almak için en uygun ortam kasaplardan geçer. Hem çeşitlilik bakımından hem de taze oldukları için rahatlıkla alınabilir.” dedi.

 

Kaliteye, hijyeni ve fiyatları uygunluğunu ön planda tutarak sloganımız ‘her insan ne yediğini bilme hakkına sahiptir’ diyen Çiftlik Kasap’ta lokum gibi etler sizi bekliyor.

 

ETİKETLER : Bartın Çiftlik Kasap kırmızı et Çiftlik Kasap Mükremin Uçar Alaattin Kaplan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›