Tatilciler, bu haber sizin için!

Bartın’dan 200 kişi ile Ilgaz Turu gerçekleştiren Özkök Turizm’de çekiliş var. 2020 yılında gerçekleştirilecek kültür turlarında ilk tatiliniz sevdikleriniz ile olsun diye Özkök Turizm, çekilişle ücretsiz kültür turları ve yüzde 50’ye varan indirimler birbirinden güzel sürpriz hediyeler veriyor. Siz de sevdiklerinizle çıkacağınız tatili bedavaya getirmek istemez misiniz? İşte son katılım tarihi 30 Ocak olan çekiliş için yapmanız gerekenler…
Bu haber 2020-01-22 09:30:58 eklenmiş ve 262 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Tatil turlarınızda siz de Özkök Turizm, farkını yaşamak ister misiniz?

 

Bartın’da 18 yılı aşkın turizm alanında kaliteli hizmet anlayışı ile Özkök Turizm, yaptığı farklı çalışmalar ile 2020 yılında da yine kendinden çok söz ettirecek.

 

En son geçtiğimiz hafta sonu 19 Ocak’ta Bartın’dan 200 kişi ile Ilgaz Turu gerçekleştiren Özkök Turizm, tatilcilerin vazgeçilmezi olacak.

 

Özkök Turizm Sahipleri Emel - Metin Atik, EYBEY Medya’ya yaptığı açıklamalarda 2020 yılında farklı bölgelere düzenleyecekleri kültür turları hakkında bilgiler verdi.

 

Farklı bölgelere düzenledikleri geziler dışında ayrıca Bartın’ın turizmde cazibe merkezi haline getirilmesi için çalıştıklarını da kaydeden Emel Atik, yaptığı açıklamada “2020 yılı turizm alanında çalışmalarımızı daha kaliteli ve daha kapsamlı ve en önemlisi Bartın halkına daha ekonomik nasıl sunabiliriz konusunda üzerinde çalışmalar yaptık. Gerçekleştireceğimiz organizasyonlar için farklı turistik bölgelere ulaşmak için 15 bin kilometre yol kat ederek, 700 yakın otel, restoran, ulaşım firmaları, turistik alışveriş noktaları gibi tedarikçilerimiz ile görüşmeler gerçekleştik. Tüm çalışmalarımız neticesinde inşallah Bartın halkına beklenilen ve istenilen turizm alanında en kaliteli hizmeti sunmaya çalışacağız. Ayrıca belirtmek isteriz ki, firmamız ve bizler olarak TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu yönetiminde yer almaktayız. 2020 yılında Bartın'da yer alan turizm cazibe merkezlerimizin tanıtılması ve bölgemize yerli yabancı turist getirtmesini sağlamak için gerçekleşen projelerde aktif olarak yer alarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.” dedi.

 

Sosyal medya hesaplarından başlatmış oldukları çekiliş ile ilgili de bilgiler veren Atik, “Son olarak değinmek istediğimiz bölgemizde farklı bir etkinliğe ilk adım attık sosyal medya hesaplarımızda gerçekleştirdiğimiz çekilişe herkesin katılımı için davet ediyoruz.” dedi.

 

Son katilim tarihi 30 Ocak 2020 olan kura için çekiliş, kura çekiliş tarihi 31 Ocak 2020’de yapılacak.

 

Çekilişte neler mi var?

Yapılacak olan çekiliş dahilinde 10 kişiye günübirlik tur, 10 kişiye konaklamalı turlarda yüzde 50 indirim, 10 kişiye sürpriz hediyeler verilecek.

 

Çekilişe katılmak için ınstagram ve facebook’ta bulunan Özkök Turizm hesaplarını takip etmek ve beğenmek, paylaşılan videoyu beğenip yorum kısmına iki arkadaşınızı etiketlemeniz ve 2020 yılında en çok nereyi görmek istediğinizi yazmanız gerekiyor.

 

O zaman siz de hemen Özkök Turizm, hesaplarını takip ederek ücretsiz tatil fırsatını kaçırmayın.

 

 

ETİKETLER : Bartın Özkök Turizm tatil turu gezi turu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›