Meclis çalışmaları değerlendirildi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Partili Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelirken Meclis Grubu’nun Belediye Meclisi’nde çoğunluğu teşkil eden grup olduğunu belirterek, Bartın’ın gelişmesi ve kalkınması için çözüm üreten, yön gösteren, Bartın’ın yararına olacak çalışmalarda öncü olan bir politika izlemeye devam edeceklerini söyledi.
Bu haber 2020-01-21 15:10:39 eklenmiş ve 271 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Meclisi’nin AK Partili üyeleriyle bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

 

Bartın Belediye Meclisi AK Parti grup başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Av. Hüseyin Manav, AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Dinçer Çavuşoğlu, Belediye Meclis üyeleri Turgay Kabakçı, Enes Gizli, Canan Çavuşoğlu, Av. Sanem Çöme ve Secaattin Aykan’ın yanı sıra son yerel seçimlerde AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı olan, ancak seçimi 148 oyla kaybeden Yusuf Ziya Aldatmaz’ın da katıldığı toplantıda Belediye Meclisi’ndeki çalışmalar değerlendirildi.

 

Toplantıda Milletvekili Tunç, Meclis Grubu’nun Belediye Meclisi’nde çoğunluğu teşkil eden grup olduğunu belirterek, Bartın’ın gelişmesi ve kalkınması için çözüm üreten, yön gösteren, Bartın’ın yararına olacak çalışmalarda öncü olan bir politika izlemeye devam edeceklerini söyledi.

AK Partili Meclis üyeleri de bu gayret içerisinde görevlerini yaptıklarını söylediler.

Belediye Meclisi’nin AK Parti Grup Başkanı Av. Hüseyin Manav ve diğer AK partili üyeler de yaptıkları değerlendirmelerde, Bartın’ın AK Parti hükümetleri sayesinde önemli kamu yatırımlarına kavuştuğunu bunda da Milletvekili Tunç’un çaba ve desteğinin yadsınamayacak kadar çok olduğunu söyledi.

AK Partili Meclis üyeleri, hükümetin büyük yatırımlarına uyum sağlayacak belediyecilik alanındaki yatırımlarının da il belediyesince gerçekleştirilmesi için Belediye Meclis üyeleri olarak yön gösterici olmaya, önergelerle Bartın yararına olacak çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceklerine söz verdi.


ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Belediye Meclis Üyeleri
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›