Yeni yaşam merkezi için kollar sıvandı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Demirciler Mahallesi için yaşam merkezi müjdesi verdi. Birçok sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak olan Demirciler Mahallesi Yaşam Merkezi, Bartın Belediyesi tarafından defalarca yenilenmesine rağmen tahrip olan Mimoza Çocuk Parkı’nda hayata geçirilecek.
Bu haber 2020-01-21 15:00:24 eklenmiş ve 154 kez görüntülenmiştir.

 

 

Hayata geçirdiği yaşam merkezleri projeleri ile vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran Bartın Belediyesi projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Elmalık, Cumhuriyet, Kavallar, Kavaklı, Şiremirçavuş ve son olarak Hürriyet Yaşam Merkezini ilimize kazandıran Bartın Belediyesi projelerine bir yenisini Demirciler Mahallesi’nde ekleyecek. Birçok sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak olan proje Bartın Belediyesi tarafından defalarca yenilenmesine rağmen tahrip olan Demirciler Mahallesi Mimoza Çocuk Parkı’nda hayata geçirilecek.

Söz konusu proje hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “2015 yılında başlatmış olduğumuz yaşam merkezi projelerimiz hakkımız tarafından çok sevildi.  Elmalık, Cumhuriyet, Kavallar, Kavaklı ve Şiremirçavuş Mahallelerimize yapmış olduğumuz yaşam merkezlerimize 2020 yılının ilk günlerinde bir yenisini de Hürriyet Mahallemizde eklemiştik. Şimdi ise defalarca yenilememize rağmen tahrip olan Demirciler Mahallesi Mimoza Çocuk Parkı’na bir yaşam merkezi daha yapmak üzere çalışma başlattık. Doğum günü, mevlit, toplantı, eğitim faaliyetleri, sivil toplum seminer gibi etkinliklerinin yapılacağı yaşam merkezimin bahçesini de vatandaşlarımızın serbest zamanlarını değerlendirebilecekleri ve spor yapabilme imkânı bulacakları bir alan haline getireceğiz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›