Başkan Akın, köy sakinleri ile sohbet etti

Gündüz gerek makamında misafirlerini ağırlayarak gerekse esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, akşam da köy ziyaretlerinde bulunarak talep ve önerileri dinliyor.
Bu haber 2020-01-21 14:58:21 eklenmiş ve 202 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kayadibiçavuş ve Çamaltı köylerini ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Sinoplu eşlik etti.

Başkan Akın, ilk ziyaretini Kayadibiçavuş Köyü’ne gerçekleştirdi. Kıraathanede gerçekleşen ziyarete köy sakinleri büyük ilgi gösterdi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette ülke gündemine ait konular ve Bartın Belediye çalışmaları konuşuldu.

Daha sonrasında da Çamlatı Köyü’nü ziyaret ederek kıraathanede köy sakinleri ile çay içip sohbet eden Başkan Akın, köy sakinlerinin önerilerini dinledi. Ziyaretinde Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Akın, göstermiş oldukları ilgi ve alaka için köy sakinlerine teşekkür etti.

 

“Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz”

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızı halkımızın tamamı faydalanmakta. Bu sebepten ötürü belediyemiz sınırları içinde yaşayan vatandaşlarımız gibi belediye sınırları dışında yaşayan vatandaşlarımızın da düşünceleri, fikirleri bizler için çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›