Çöpler yeraltına alındı

Bartın Belediyesi kent merkezinin daha çağdaş bir çehreye kavuşması adına başlatmış olduğu yeraltı çöp konteyneri yerleştirme çalışmalarına Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak’ta devam ediyor.
Bu haber 2020-01-18 15:57:05 eklenmiş ve 241 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kentin daha çağdaş bir çehreye kavuşması adına özellikle toplu çöpün fazla çıktığı noktalara yeraltı çöp konteynerleri yerleştiren Bartın Belediyesi çalışmalarına Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak’ta devam ediyor. Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapmasında yeraltına alınacak olan konteynerlerin zemin düzenlemeleri yapılıyor.

 

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kemerköprü Mahallesi Arka Sokağa bin 100 litre kapasiteli tek gözlü yeraltı çöp konteyneri yerleştirmek üzere çalışma başlattık. Yerleştireceğimiz yeraltı çöp konteyneri ile vatandaşlarımıza konteynere el değmeden daha hijyenik şekilde çöplerini atabilme imkanı sağlarken bir yandan da oluşabilecek koku, çöp suyu sızıntısı ve görüntü kirliliğinin de önüne geçeceğiz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›