Yeni yerleşim alanlarının altyapı ihtiyacı karşılanıyor

Yeni yerleşim yerlerinin alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gölbucağı Mahallesi Eski Sokak’ta bulunan yeni yerleşim alanları için kanalizasyon hattı bağlantı çalışması başlattı.
Bu haber 2020-01-17 09:25:55 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gölbucağı Mahallesi Eski Sokak’ta bulunan yeni yerleşim alanları için kanalizasyon hattı bağlantı çalışması başlattı.

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye olarak mahallelerimizde bir taraftan mevcut alt yapı hatlarımızın düzenli olarak bakım ve onarımıyla birlikte uzun ömürlü hizmet vermesi için güçlendirme çalışmaları yaparken bir taraftan da yeni yerleşim yerlerinin alt yapı ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Gölbucağı Mahallesi Eski Sokak’ta yapılan yeni binalar içinde aynı şekilde bu ihtiyaçların karşılanması için alt yapı oluşturma çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz 200’lük borularla 100 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı oluşturmak üzere çalışmalarını sürdürüyorlar.  Tüm ekiplerimizi belediyemize ihtiyaç duyulan her noktaya sevk ederek halkımıza en güzel şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›