“Esnafımızın derdini, sıkıntısını dinliyoruz”

Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç ve Necmi Balık ile birlikte Su Terazisi Sokak ve Piryamcılar Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Esnafımızın derdini, sıkıntısını dinliyoruz. Ayrıca ziyaretlerimizde projelerimizi anlatıyor, çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz.” dedi.
Bu haber 2020-01-14 14:17:50 eklenmiş ve 267 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

 

Başkan Akın, mahalle ve esnaf ziyaretleri çerçevesinde bu defa da Su Terazisi Sokak ve Piryamcılar Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç ve Necmi Balık ile gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri esnasında esnaflarla birlikte işyerlerinde alışveriş halinde olan vatandaşlarla da sohbet edip talepleri dinledi.

Gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Göreve geldiğimiz günden bu yana esnaf ziyaretlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Esnafımızın derdini, sıkıntısını dinliyoruz. Ayrıca ziyaretlerimizde projelerimizi anlatıyor, çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Vatandaşlarımıza en etkili ve hızlı şekilde hizmet verebilmek için her anımızı halkımızın arasında geçiyoruz. Bundan sonrada aynı anlayışla çalışacağız. Bizleri ağırlayan esnaflarımıza ilgileri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum.” dedi

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›