İl İnsan Hakları Kurulu toplandı

Yılın ilk toplantısını gerçekleştiren İl İnsan Hakları Kurulu, 2019 yılının değerlendirmesi yaparken 2020 yılında görev yapacak komisyon üyelerini belirledi. Ardından da yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı.
Bu haber 2020-01-13 08:58:27 eklenmiş ve 147 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın İl İnsan Hakları Kurulu, 2020 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kurul üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, AK Parti İl Başkanlığı Temsilcisi Zeliha Çam, CHP İl Başkanlığı Temsilcisi Derya Şarlak, MHP İl Başkanlığı Temsilcisi Saffet Öztürk, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Bozan, Baro Temsilcisi Av. M. Bahadır Karakaş, Bartın Marangozlar Mobilyacılar Çekiciler İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Temsilcisi Yaşar Bakkal, Bartın 74 Haber Gazetesi Temsilcisi Akif Yaman, Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Katip Cumur, Okul Aile Birliği Temsilcisi Hasan Çomak, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Temsilcisi Ekrem Altunok, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bartın Şubesi Temsilcisi Tülin Özyılmaz’ın hazır bulundu.

 

Toplantıda ilk olarak 2019 yılının değerlendirmesi yapılırken daha sonra da 2020 yılında görev yapacak komisyon üyeleri belirlenerek, yapılacak olan çalışmalar belirlendi.

ETİKETLER : Bartın Bartın İl İnsan Hakları Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›