Altunok’tan Kore Gazisine ziyaret

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, şehit aileleri ve gazilere ziyaretlerini sürdürerek hem taleplerini dinliyor hem de hem de hal hatır soruyor.
Bu haber 2020-01-13 08:41:02 eklenmiş ve 148 kez görüntülenmiştir.

 

 

Aydın Geçgen

 

 

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, beraberinde Bartın Merkez Komutanı Deniz Piyade Albay Bülent Özgen ile birlikte Kore Gazisi Kayıhan Kıranoğlu’nu evinde ziyaret etti.

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Dernek Başkanı Altunok, sağlık problemleri olan Gazi Kıranoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kore Gazisi Kayıhan Kıranoğlu, Dernek Başkanı Altunok’a ve Merkez Komutanı Özgen’e şükranlarını sundu.

 

“Yanında olduğumuzu hissettirmek istedik”

 

Bu tür ziyaretlerin önemine değinen Başkan Altunok; “Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her zaman şehitlerimizin yakınlarının ve gazilerimizin yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda da Kore Gazimiz Kayıhan Kıranoğlu’nu evinde ziyaret ederek, onun yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Dertleştik. Sağlık problemleri olduğunu öğrendik. Geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, acil şifalar diledik. Gazimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Toplam 9 Kore Gazimiz var. 9 Kore Gazimizden 4’ü hayatta. Kore Gazimiz Kayıhan Kıranoğlu da bu gazilerimizden bir tanesi. Allah gazilerimize sağlık sıhhat versin. Vefat edenlere de rahmet eylesin” dedi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ekrem Altunok
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›