İl Genel Meclisi’nde Denetim Komisyonu belli oldu

İl Genel Meclisi Ocak Ayı Toplantılarının 3’üncü birleşiminde Denetim Komisyonu Üye Seçimleri gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda komisyona Kenan Dursun, Atnen Aydoğan, Ayhan Özçelik, Bekir Karabacak ile Bahattin Kazguç seçildi.
Bu haber 2020-01-11 08:33:44 eklenmiş ve 203 kez görüntülenmiştir.

 

 

İl Genel Meclisi’nin 3. Birleşimi İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’nda İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun Başkanlığında gerçekleştirildi.

 

3 gündem maddesi ile başlayan ve 3 gündem maddesinin daha eklenmesiyle birlikte devam eden toplantıların 3’üncü birleşimde Denetim Komisyonuna üye seçilmesi ile ilgili gündem maddesi görüşüldü.

 

Denetim Komisyonuna Üye Seçimi ile ilgili açıklama yapan Dursun, “5302 sayılı Özel İdare Kanunun 17.maddesi gereğince ‘İl Genel Meclisi her yıl Ocak ayında yapılacak olan toplantısında İl Özel İdaresi’nin bir önceki yıla ilişkin  gelir ve giderleri ile ilgili hesap ve işlemlerinin denetimi için kendi üyeleri arasından gizli oyla üye sayısı üçten az beşten fazla olmamak üzere bir denetim komisyonu oluşturur.’  hükmü gereğince 5 kişilik Denetim Komisyonu seçimi Mecliste yapılan gizli oylaması sonucu tamamlandı. Atnen Aydoğan, Ayhan Özçelik, Bekir Karabacak ve Bahattin Kazguç ile birlikte Denetim Komisyonu’na seçilmiş olmaktan da onur duyuyoruz. Meclisin oy birliği ile sonuçlanan seçimler için de  tüm Meclis Üyelerine şahsım ve komisyon üyelerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Meclis toplantılarının tamamlanmasının ardından komisyon çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirten Başkan Dursun, Meclis Üyelerinin hem ihtisas komisyonlarında hem de seçilen üyelerin denetim komisyonlarında görev alacak olmalarından dolayı görevlerinin ve sorumluluklarının da bir kat daha arttığını belirtti.

Yapılacak çalışmalarda Meclis Üyelerine başarılar ve kolaylıklar dileyen Meclis Başkanı Dursun, “Bu vesileyle de Ocak ayı toplantılarına önemli ölçüde katkı sağlayan tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyor ve alınan tüm kararların Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın İl Genel Meclisi Kenan Dursun Denetim Komisyonu
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›