Tunç, yeni yılın ilk ziyaretlerini yaptı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, 2020 yılının ilk ziyaretini esnaflara yaptı. Milletvekili Tunç, beraberinde AK Parti Sosyal Politikalar ve Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Yıldırım ve partili yöneticilerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Tunç, aynı zamanda önceki dönem İl Başkan Yardımcısı olan Murat Yıldırım’ın işyerinde ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Bu haber 2020-01-08 16:04:15 eklenmiş ve 619 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkan Vekili Yılmaz Tunç, 2020 yılının ilk ziyaretini esnaflara yaptı.

 

Esnafların ve caddede karşılaştığı vatandaşların yeni yıllarını da tebrik etti Tunç, ilk olarak AK Parti Sosyal Politikalar ve Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Yıldırım’ı işyerinde ziyaret etti.

 

Ardından da aynı zamanda önceki dönem İl Başkan Yardımcısı olan Yıldırım ile birlikte Yukarı Çarşı esnafını ziyaret eden Milletvekili Tunç, milletvekilleri, il başkanı, belediye başkanları, il, ilçe teşkilatları ve tüm kademeleri ile her daim sahada olduklarını ifade eden Tunç, “Esnaf ve vatandaşlarımıza bereketli ve başarılı bir 2020 yılı yaşamaları adına temennilerimizi ilettik. Biz AK Parti olarak ülkemiz ve Bartın’ımız için çalışmalarımıza hız kesmeden ara vermeden devam ediyoruz. Türkiye geleceğe büyük adımlarla yürüyor. Türkiye, 2023 yılı Haziran ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine kadar 4 yıllık süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni projelere ve yatırımlara kavuşacaktır. Bizler liderimizin yol arkadaşları olarak milletimizin emrinde ve milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. AK Parti yerli ve milli bir siyasi harekettir. Biz ülkemiz ve milletimiz için çıktığımız yoldan taviz vermeden 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarımızla yürüyemeye, gönül ve inanç coğrafyamıza umut olmaya, mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz. Türkiye’yi kaosla, terörle, darbeyle, krizle, istikrarsızlıkla durdurmaya çalışanlar başaramadı,  başaramayacaklar. Artık yönlendiren değil, yön veren bir ülke var, yönlendirilen bir lider değil, bölgeye ve dünyaya yön ve istikamet gösteren bir lider var. Böyle bir durumu isteseler de istemeseler de kabul edeceklerdir.”  dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Murat Yıldırım
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›