AK Parti İl Başkanı Kalaycı’dan hastane ziyareti

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, yoğun mesaisinin yanı sıra sosyal sorumluluklarından ve ziyaretlerinden de vazgeçmiyor.
Bu haber 2020-01-07 15:28:12 eklenmiş ve 178 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Esnaf ziyaretleri ile sürekli halkın yanında olmaya özen gösteren AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, her davete de katılmaya gayret gösteriyor.

İl Başkanı Kalaycı, ayrıca insanların hastalıkta ve sağlıkta yanlarında olması gerektiği bilinciyle, hastaları ziyaret ederek onların hayır duasını almayı ihmal etmiyor.

Hasta ziyaretlerini geleneksel hale getiren AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek onlarla sohbet etti. Başkan Kalaycı’nın ziyaretlerinden son derece memnuniyet duyan hasta ve yakınları ise il başkanını her zaman yanlarında görmekten mutlu olduklarını ifade ettiler.

Hasta ve hasta yakınları ile yakından ilgilenen Kalaycı, onların sağlık alanında istek ve arzularını dinledi.

“Hasta olanın imtihanı hastalığa sabretmek, dostlarının imtihanı ise onlara maddi manevi destek olmaktır.” diyerek hastaların yanlarında kendilerinin acısını paylaşacak, ona moral verecek dostları görmek istediğini kaydeden Kalaycı, “Bizde bunu bildiğimiz için sürekli hastanemizde yatan hastalarımızı ziyaret ederek, onların acısını paylaşmaya çalışıyoruz.” dedi.

Her fırsatta vatandaşla birlikte olacaklarını ve onların problemlerine çözüm üretmeye çalışacaklarını belirten Kalaycı, “Halkımız ile iyi bir gönül bağı kurduk ve bu bağı koparmadan daha da güçlendirerek şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.  

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı Bartın Devlet Hastanesi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›