Bakkallarda da fatura ödenebilecek!

Bartın’da yerel esnafın ayakta kalabilmesi için projeler üreten Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, kısa süre içerisinde bakkallarda da elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet gibi faturaların ödenebileceğini müjdeledi.
Bu haber 2020-01-07 09:49:48 eklenmiş ve 400 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, vatandaşların fatura ödemek adına bankalarda veya farklı ödeme noktalarında zaman harcamamaları adına yaptıkları girişimlerin ardından bakkalların da fatura tahsilatı yapabileceğini söyledi.

Mahallelerde bulunan bakkalların artık fatura tahsilatı yapabileceğini aktaran Özkan, “Hem esnafımıza ek gelir sağlayacak, hem de vatandaşın zaman kaybını önleyerek ödeme kolaylığı getirecek güzel bir projeyi daha masaya yatırdık. Yaklaşık bir ay içerisinde merkez mahalle ve beldelerimizde bulunan bakkallarımızın bir kısmı artık fatura ödeme noktası olarak hizmet verecek. Bu sayede ulusal, zincir mağazalara karşı rekabet güçlerini artıracaklar. Vatandaşlarımız da bankalarda ve fatura ödeme merkezlerinde bekleyerek vakit kaybı yaşamayacak. Kısa bir zaman içerisinde bakkallarımızda elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet gibi faturaları ödeyebilecek. Biz de esnafımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan bakkallarda fatura ödeme
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›