Yemen Kahvesi, sınavcıların da vazgeçilmezi

“Bizde kahveler sevgiyle gelir” sloganıyla Bartın’da kafe sektöründeki güler yüzlü hizmet anlayışını üst seviyelere çıkaran Yemen Kahvesi, sınav zamanlarında da öğrencilerin vazgeçilmezi haline geldi.
Bu haber 2020-01-04 15:43:19 eklenmiş ve 352 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kafe kültürüne her geçen gün yenilikler kazandırmayı hedeflediklerini belirten Yemen Kahvesi Müdürü Mücahit Demir, en büyük müşteri kitlesi olan öğrenciler için bir kütüphane oluşturduklarını söyledi.

Yemen Kahvesi’nin kütüphane olarak da kullanılabileceğine vurgu yapan Demir, yüksek lisans yapanlardan üniversite sınavına hazırlananlara kadar herkesin kitapları alıp okuduktan ya da araştırmalarını yaptıktan sonra tekrar geri bırakabileceklerini kaydetti.

Ayrıca sınavlara çalışmak için sessiz bir ortam arayanlar için de müziksiz bir alan oluşturduklarını ifade eden Demir, “Ailelere ve öğrencilerimize sıcak bir ortam sunarak soğuk kış günlerini ısıtıyoruz. Yemen Kahvesi olarak gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla okuma alanımızda ve kütüphanemizde onlara çalışma ortamı sunuyoruz. Öğrencilerimiz de gerçekten yoğun ilgi gösteriyor ve burada arkadaşlarıyla birlikte sınavlara hazırlanıyorlar, okul ödevlerini yapıyorlar ve kitap okuyorlar. Bizim hedefimiz daha fazla öğrencinin bu imkandan faydalanmasını sağlamaktır. Tüm öğrencilerimizi arkadaş gruplarıyla birlikte Yemen Kahvesine bekliyoruz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Yemen Kahvesi Bartın Üniversitesi Mücahir Demir
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›