Özkan’dan önemli bir uyarı daha!

Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Barış Özkan, Bartın Emniyet Müdürlüğü, Bartın Jandarma Komutanlığı ve Bartın Vergi Dairesi yetkililerine, yılbaşı gecesi işyeri denetimlerinde sergiledikleri faaliyetlerin kesintiye uğramadan denetimlerin yapılması konusundaki hassasiyetleri için teşekkür etti. Özkan esnafa da şüpheli kişilere karşı duyarlı olunması, 18 yaşından küçüklere sigara ve alkol satılmaması, saat 22.00’den sonra alkol satış yasağına riayet edilmesinin yanı sıra kapalı alanlarda sigara ve nargile içirilmemesi konularında duyarlı olmalarını da istedi.
Bu haber 2020-01-04 15:28:24 eklenmiş ve 268 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Yılbaşı gecesi, Bartın’da huzurlu bir şekilde geçti. Bunda kuşkusuz başta polis ve jandarmamız olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının almış olduğu önlemlerin çok büyük payı var. Bartın’daki eğlence mekanlarının sahipleri de herhangi bir olumsuzluk çıkmaması için ellerinden gelen gayreti gösterince 2020 yılı sevinç içinde karşılanmış oldu.

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan da bu durumdan duyulan memnuniyeti Emniyet, Jandarma ve Vergi Dairesi yöneticileriyle çalışanlarına teşekkür ederek gösterdi. Özkan, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

“Hizmet ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin çoğunun bağlı bulunduğu esnaf odası olarak üyelerimizle yapmış olduğumuz istişareler içerisinde yılbaşı gecesi görev yapan kolluk kuvvetleri ve vergi dairesi müdürlüğü personeline çok teşekkür ederiz.

Yılbaşı akşamı bizlerin güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışan Emniyet, Jandarma ve Vergi Dairesi birimlerinin iş yeri denetim ve kimlik kontrolü esnasında işletmelerin faaliyetlerini engellemeden yapılan kontrolde göstermiş oldukları hassasiyetten vergi dairesi personelinin göstermiş olduğu sıcak yaklaşımdan dolayı esnafım adına İl Emniyet Müdürümüz Sayın Çetin Bozkuş, Jandarma Alay Komutanımız Sayın Fahri Semiz, Asayiş Şube Müdürümüz Sayın Sedat Teber, Bartın Defterdarımız Sayın Muhammed Osman Şener, Bartın Vergi Dairesi Müdürümüz Sayın Levent Selçuk ve tüm birim personeline Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası olarak üyelerimiz adına teşekkür ederiz.”

 

Esnafa tavsiyelerde de bulundu

 

Açıklamalarının son bölümünde esnafa yönelik de tavsiyelerde bulunan Özkan, esnafların aslında hizmet verdikleri bölgenin bekçisi gibi olduklarını savunurken, “Bu nedenle etrafımızda şüpheli bir şahıs ve durum gördüğümüz zaman kolluk kuvvetleri ne hemen bilgi verelim. 18 yaşından küçüklere sigara ve alkol satılmaması saat 22.00’den sonra alkol satılmaması kapalı alanlarda sigara ve nargile içirilmemesi konusunda hassasiyet göstermeliyiz.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›