Akpürçek: “Gücümüzü teknolojiyle birleştirdik”

Akpürçek PVC Bayileri, 24-26 Aralık tarihleri arasında Bolu Abant’ta bir araya geldi. 2019 yılı değerlendirilmesi, 2020 yılı hedefleri ve stratejilerinin yanı sıra sektördeki yenilikler hakkında bilgi sahibi olan bayiler gerçekleştirilen teknik eğitim ile bilgilerini de tazeledi. Akpürçek PVC Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akpürçek, yaklaşık 40 yıldır sektörde hizmet verdiklerini açıklarken Bartın halkına en iyi hizmeti vermeyi ve bayileriyle büyüyerek daha güzel işlere imza atmayı hedeflediklerini söyledi. Akpürçek PVC Genel Müdürü Ünsal Akpürçek de “2010 yılında gücümüzü teknoloji ile birleştirerek PVC üretim fabrikamızı kurduk.” dedi.
Bu haber 2019-12-26 16:38:16 eklenmiş ve 724 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Akpürçek PVC Bayi Toplantısı, 24-26 Aralık 2019 tarihleri arasında tarihleri arasında Bolu Abant Büyük Abant Otel’de gerçekleşti.

Bayi toplantısı programına PVC kapı ve pencere sistemlerinde Dünya devi Rehau Türkiye Genel Müdürü İnanç Tüzüner, Rehau Türkiye Teknik Müdürü Faruk Yıldız, Eğitmen Selda Pehlivanlar ve 30’u aşkın  yakın bayinin katılımı ile gerçekleşti.

Bayi toplantısı kapsamında, 2019 yılı değerlendirilmesi, 2020 yılı hedefleri ve stratejilerinin yani sıra sektördeki yenilikler bayiler ile paylaşıldı. Gerçekleştirilen teknik eğitim ile bayiler ürün ile ilgili teknik bilgilerini tazeledi.

 

“Hedefimiz; daha güzel işlere imza atmak”

 

Programın açılış konuşmasını yaparken “En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır” diyen Akpürçek PVC Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akpürçek, yaklaşık 40 yıldır sektörde hizmet verdiklerini açıkladı. 40 yıl içinde çeşitli kollarda Bartın halkına en iyi şekilde hizmet vermenin onurunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Akpürçek, 2014 yılında PVC kapı ve pencere sistemlerinde Alman devi Rehau ile çalışmaya başladıklarına dikkat çekerken bu şekilde en iyi hizmeti vermeyi ve bayileriyle büyüyerek daha güzel işlere imza atmayı hedeflediklerini açıkladı.

 

“Gücümüzü teknoloji ile birleştirdik”

 

Ardından konuşma yapan Akpürçek PVC Genel Müdürü Ünsal Akpürçek de “40 yıllık serüvende hayallerin gerçeği dönüştüğü, alın terinin emeğe dönüştüğü, zaman zaman yol ayrımlarının yaşandığı, hep dürüstlüğün, disiplinin, prensiplerin, doğruluğun, kalitenin, öncülüğün ve hep çok çalışmanın adıydı o 40 yıllık serüven. Akpürçek PVC olarak İlk PVC doğrama atölyesinin 1992 yılında kurduklarını ve her geçen yıl yenikler ile büyüyerek hizmet vermeye devam ettik. 2010 yılında gücümüzü teknoloji ile birleştirerek 3 bin 500 metre kare kapalı alanda insan eli değmeden CNC makinalarla günlük 2 bin 500 metretül üretim yapabilecek kapasitede PVC üretim fabrikamızı kurduk. Artık her şey robot sistemle daha kaliteli, daha uzun ömürlü ve daha ekonomik olarak müşterilerimize hizmet sunmaya başlamıştık. Sene 2015 yılını gösterdiğinde bugünün Dünya markası olan ve Akpürçek firmasını dünya pazarına sokan sektörün ve Dünya’nın dev markası Rehau PVC’nin bölge bayiliğini alarak bayilerimiz ve müşterilerimiz ile büyüyerek güçlenmeye devam ediyoruz. Bizlere bu süreçte desteklerini esirgemeyen bayilerimize ve müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.” dedi.

 

“Akpürçek ile çalışmanın gururunu yaşıyoruz”

 

Rehau PVC Türkiye Genel Müdürü İnanç Tüzüner ise Akpürçek firmasıyla çalışmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek “Rehau olarak Akpürçek firmasıyla çalışmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. 2015 yılında Bartın’da güzel bir başlangıca imza attığımız günden bu güne kadar geçen sürede böylesine dürüst böylesine mütevazi bir firma ile çalışmanın mutluluğunu yaşıyor ve Akpürçek ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

 

“Daha az fatura ödemenin yolu Rehau’dan geçiyor”

 

Son olarak konuşma yapan Rehau PVC Türkiye Teknik Müdürü Faruk Yıldız da ısı ses ve su yalıtımında yüzde 37’ye varan tasarruf sağlayan Rehau PVC’nin önemine vurgu yaparak, “Şimdi enerjide tasarruf devri. Evleriniz ve işyerleriniz için yüzde 37’ye varan ısı kaybını önlemenin ve faturalarınızı daha az ödemenin en kolay yolu Rehau’dan geçiyor.” dedi.

Toplantının ikinci bölümünde ise iletişim uzmanı Selda Pehlivanlar satış ve pazarlama stratejileri konusunda bayilere eğitim semineri verdi. Seminer soru cevap şeklinde devam ederken keyifli anlar yaşandı.

Seminerin ardından düzenlenen Gala gecesi ile devam eden program Akpürçek PVC yönetim Kurulu Başkanı Adem Akpürçek’in katılımcılara teşekkür etmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Akpürçek PVC Rehau Adem Akpürçek Ünsal Akpürçek
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›