Asfalt ekipleri 807. Cadde’deydi

2019 yılında 115 bin 236 metrekare sıcak asfalt yol yapan Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına Şiremirçavuş Mahallesi 807. Cadde’de devam ediyor.
Bu haber 2019-12-25 08:57:41 eklenmiş ve 201 kez görüntülenmiştir.

 

 

Vatandaşlara daha iyi ulaşım imkânı sunmak için hemen hemen her gün sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması yapan Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına Şiremirçavuş Mahallesi 807. Cadde’sinde devam ediyor. 

 

Daha önce kaldırımları engelli vatandaşların kullanımına uygun şekilde düzenlenen Şiremirçavuş Mahallesi 807. Cadde’si araç yolu sıcak asfalt ile düzenlenerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlamak istiyor bunun içinde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda çalışma gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar kapmasında 2019 yılında 115 bin 236 metrekare sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımıza bir yenisi de Şiremirçavuş Mahallesi 807. Cadde’sinde ekliyoruz. Daha önce kaldırımlarını düzenlediğimiz bu caddemizin araç yolunu sıcak asfalt ile kaplayarak halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›