Kalaycı, yeni parti oluşumlarını değerlendirdi

EYBEY Medya’ya özel çok önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, yeni il binası için müjde verirken hem yeni parti oluşumlarını değerlendirdi hem de erken seçim tartışmalarına açıklık getirdi. Yeni parti oluşumlarının Bartın’da karşılık bulamayacağına vurgu yaparak “Makam ve mevki için takla atanlar, makam ve mevki için iftira atanlar onlar mutlaka bir halktan karşılığını alacaklar. Ben aziz milletimize güveniyorum. Doğrunun yanında durduklarını 17 yıldır zaten gördük, görmeye de devam edeceğiz” diyen Kalaycı, “Gündemde erken seçim var mı?” sorusuna da “Erken seçimle ilgili kesinlikle bir gündem yok. Biz seçim olmadığı zaman da halkımızın içindeyiz, yanındayız. Vatandaşımızın ayağına giderek onların dertlerini dinlemeye ve çözüm bulmaya çalışıyoruz.” yanıtını verdi.
Bu haber 2019-12-24 10:20:00 eklenmiş ve 296 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, eski il başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 

Toplantı sonrasında EYBEY Medya’ya özel açıklamalarda bulunurken sorularımızı yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Kalaycı, “Kuruluşumuzdan bugüne tüm il başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Her zaman yanımızda olduklarını gösterdiler ve dava adamları olduklarını gösterdiler. Bugünde tekrar bir araya geldik. Çarşamba günü ise yine Genel Merkezimizde bir önceki il başkanlarımızla birlikte toplantımız var. Cumhurbaşkanımızın da katılacağı toplantıda istişareler yapılacak. Bu toplantı öncesinde burada bir araya geldik ve görüş alışverişinde bulunduk. Ben hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar her zaman bize 7/24 destek verdiler, onlar bizim hem başkanlarımız hem de ağabeylerimizdir. İstişareler büyük önem arz ediyor. Buna önem vermek gerekiyor. Biz birlik beraberlik içerisinde nice 17 senelere diyoruz. Yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

 

Kalaycı’dan yeni il binası müjdesi

 

Yeni AK Parti İl binası için de müjde veren Kalaycı, “Milletin partisi AK Parti halktan aldığı güçle her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Ülkemiz ve milletimiz için azimle çalışmaya devam ediyoruz. Memleketimizin her köşesine hizmet taşımak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bartın’da uzun yıllardır kullandığımız hizmet binamız artık fiziki olarak yetersiz kalmaya başladı. Uzun süredir tüm kadrolarımızla birlikte milletimize daha iyi hizmet sunabileceğimiz yeni bir hizmet binası için yer arayışlarımız devam ediyordu. Kent merkezinde, ulaşılabilir bir bina olmasının yanı sıra fiziki olarak da ihtiyaçlara yanıt verebilecek bina için yer konusunu çözdük. Çok yakında inşa çalışmalarına başlayacağımız yeni hizmet binamız 6 ay içinde kullanıma açılacak ve böylece halkımıza daha iyi hizmet sunabilme noktasında önemli bir adım atmış olacağız. Bartın’da yeni parti binamız Bartınlıların ve AK Partililerin hayaliydi. İnşallah burayı 6 ay içerisinde en kısa sürede bitirip, açılışı hep birlikte yaparız.” ifadelerini kullandı.

 

“Bartın’da karşılık bulamayacaklar”

 

Yeni parti oluşumlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bartın İl Başkanı Kalaycı, bu yeni oluşumların Bartın’da bir karşılık bulamayacağını ifade belirterek “Yeni partinin amblemi yaprak. Rüzgar olduğunda rüzgar nerden gelirse  yaprak oraya savrulur. Bu arkadaşlarımız da o şekilde savruluyorlar. Biz 2001’den bu tarafa Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanı olduğundan bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın peşindeyiz, izindeyiz. Dolayısıyla elbette bazı gidecekler olacaktır. Bu nedir AK Parti’de herhangi bir gelecek, makama, mevkiye ulaşamayan arkadaşlarımızın hırslarıdır. Bizde azim var, hırs yok. Azimle yola devam edeceğiz. İnşallah o arkadaşlarımız hatalarını görürler ve biran önce geri dönerler diye düşünüyorum. Bunla ilgili Bartın’da bir karşılık olacağını düşünmüyorum.” diye konuştu.

 

“Tam bir birliktelik içerisinde devam edeceğiz”

 

Ardından da devam eden kongre süreçleri ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kalaycı, özellikle sosyal medyadan kendisine yönelik yapılan eleştirilere de yanıt vererek şunları söyledi:

“Bartın’da güzel gelişmeler var. Partimizin merkez ilçe başkanlığına yeni başkanımız atandı. Nisan ayında kongremiz olacak. Tüm ilçelerimizin kongreleri Nisan ayında olacak. Bizim İl Başkanlığımız kongremizde 8 ile 10. Ay arasında olacak. Tabi bunu genel merkezimiz takdir edecek. Biz yolumuza devam ediyoruz. Her hangi bir sıkıntımız yok. Bizim başkanlığımız içinde genel merkezimiz ne derse biz onun emrindeyiz. Çekin derlerse çekiliriz. Hiç sıkıntı değil. Devam derlerse de devam ederiz. O da sıkıntı değil. Allah’ın izniyle birlik beraberlik içerisinde olacağız özellikle kadın kolları teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, gençlik kollarımızla. Hiçbir problemimiz yok. Milletvekilinden belde teşkilatına kadar tam bir birliktelik içerisinde devam edeceğiz.

 

“İftira yiğidin etini sıklaştırır, imanını güçlendirir”

 

Bazı sosyal medyada yazı yazan arkadaşlara cevabım olmayacak. Burada  susmak erdemlik diye düşünüyorum. İftira yiğidin etini sıklaştırır, imanını güçlendirir. Bizimde azmimizi güçlendiriyor. Biz yolumuza devam ediyoruz. Ama iftira atmadan doğru yazarlarsa ben memnun olurum. Doğru hepimizin doğrusudur. Hatamız var mıdır? Olabilir insanız hata yapabiliriz. Ama iftira iyi bir şey değil. Hem iftira atanlara yakışı kalmaz. Hem de toplumu yanıltmaya değmez. Gerçekler her zaman gün yüzü ortaya çıkacaktır. Biz yolumuza devam ediyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Ben sürekli halkımızın içerisindeyim. Halkımızın teveccühünü her zaman görüyorum. İl başkanlığımıza olsun, partimize olsun, sayın milletvekilimizin olsun. Bartın’da hava gayet güzel. 2023’de de Bartın tekrar bir rekor kıracak diye düşünüyorum.”

 

“Erken seçim gündemde yok”

 

Kamuoyunda konuşulan erken seçim tartışmalarının da doğru olmadığını belirten AK Parti İl Başkanı, erken seçimin gündemde olmadığına vurgu yaparak “Erken seçimle ilgili kesinlikle bir gündem yok. İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’la seçimden evvel gezilerimize başlamıştık. Yani halkımız ‘her zaman seçimde geliyorsunuz’ diyemeyecek. Biz seçim olmadığı zaman da halkımızın içindeyiz, yanındayız.  Böyle olunca daha verimli oluyor. Vatandaşımızın ayağına giderek onların dertlerini dinlemeye ve çözüm bulmaya çalışıyoruz. Şunu tekrar  söylemek istiyorum; makam ve mevki için takla atanlar, makam ve mevki için iftira atanlar onlar mutlaka bir halktan karşılığını alacaklar. Ben aziz milletimize güveniyorum. Doğrunun yanında durduklarını 17 yıldır zaten gördük, görmeye de devam edeceğiz inşallah.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›