Kumluca sanayi sitesi için onay çıktı!

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can’ın seçim beyannamesinde yer alan ve beldenin geleceği için büyük önem arz eden Küçük Sanayi ve Tarımsal Sanayi çalışmaları tamamlanırken Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandı. Belediye Başkanı Can, Küçük Sanayi alt yapı ve inşaatı çalışmalarını önümüzdeki yıl başlatmayı planladıklarını söyledi.
Bu haber 2019-12-21 15:12:06 eklenmiş ve 314 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Kumluca’da Belediye Başkanlığı’nda 2. Dönemine devam eden İsmail Can, belde halkı için çalışmaya devam ediyor.

 

“Bizim anladığımız ve bildiğimiz tek iş alanı Belediyecilik” diyen Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, yine Kumluca’nın ihtiyacı olan ve çehresini değiştirecek projeleri hayata geçiriyor.

 

Kumluca için gece gündüz demeden, canla başla çalışan Belediye Başkanı Can, belde halkına müjdeli bir haber vererek beldenin geleceği için büyük önem arz eden Küçük Sanayi ve Tarımsal Sanayi çalışmalarının tamamlandığını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca onaylandığını açıkladı.

 

Küçük Sanayi alt yapı ve inşaatı çalışmalarını önümüzdeki yıl başlatmayı planladıklarını söyleyen Can, “Seçim beyannamemizde yer alan, Beldemizin geleceği için önem arz eden İmar Planlarında Küçük Sanayi ve Tarımsal Sanayi çalışmalarımız tamamlanmış ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanmıştır. Küçük Sanayi alt yapı ve inşaatı çalışmalarını önümüzdeki yıl başlatmayı planlıyoruz. Küçük Sanayi kurulum çalışmaları tamamlandığında yeni iş alanlarıyla beldemize ekonomik olarak önemli katkı sağlayacaktır. Hayırlı olsun.” dedi.

 

Sanayi Sitesi tamamlandığında, beldenin ticaret hacminin ve istihdamın artması hedefleniyor.

 

ETİKETLER : Bartın Kumluca Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can sanayi sitesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›