“Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Başkanlığı’nda, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin katılımı ile Bartın Belediyesi 2020 yılı yatırım programının görüşüldüğü genişletilmiş Ar-Ge toplantısı yapıldı. Toplantı sonrasında yaptığı kısa değerlendirmede Başkan Akın, “Çalışmalarımızın daha sağlıklı ilerlemesi için Ar-Ge ve Proje Ekibimizle sık sık toplantılar düzenleyerek istişarelerde bulunuyoruz. Halkın ihtiyaçlarına karşılık gelen, daha modern, daha güzel bir kent oluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber 2019-12-20 09:01:32 eklenmiş ve 192 kez görüntülenmiştir.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, İtfaiye Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen, Bartın Belediyesi 2020 yılı yatırım programının görüşüldüğü genişletilmiş Ar-Ge toplantısına katıldı.

 

Düzenlenen toplantıya katılan Başkan Yardımcıları Necmi Balık, Ahmet Kömeç ve Hasan Arınan ile Daire Müdürlerine, devam eden çalışmalarda meydana gelebilecek aksaklıkların önlenmesi için detaylı ve titizlikle çalışılması talimatı veren Başkan Akın, yaptığı konuşmada, “Bartın Belediyesi olarak çok önemli bir görev ifa ediyor, milletimizin parasını en iyi şekilde değerlendirerek hizmetlerimize yenilerini eklemek istiyoruz. Yeni dönemde ilimize uzun yıllar hizmet verecek birçok proje hazırladık. Bu yatırımları yaparken de titizlikle çalışılması gerekiyor. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Bu sebeple de çalışmalarımızın daha sağlıklı ilerlemesi için Ar-Ge ve Proje Ekibimizle sık sık toplantılar düzenleyerek istişarelerde bulunuyoruz. Halkın ihtiyaçlarına karşılık gelen, daha modern, daha güzel bir kent oluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın AR-Ge
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›