Daha güzel yatırımlar, daha güzel Bartın için!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Caddesi, Hükümet Caddesi, Belediye Çay Bahçesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Daha güzel yatırımlar, daha güzel Bartın için bu sohbetlerle çözüm ürettiklerini ifade eden Başkan Akın, her anı halkın içinde değerlendirerek talep ve önerileri bizzat dinlediğini söyledi.
Bu haber 2019-12-16 11:38:46 eklenmiş ve 170 kez görüntülenmiştir.

 

 Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Caddesi, Hükümet Caddesi, Belediye Çay Bahçesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Daha güzel yatırımlar, daha güzel Bartın için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonrada aynı anlayışla çalışacağız.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›