“Tüm fikirlere açığız”

Belediye olarak kent merkezinde, mahallelerde ve mücavir alanlarda yürütülen hizmetleri ve hayata geçen projeleri, Bartın’da yaşayan tüm vatandaşların istifade edebileceği şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, her zaman halkın içinde olarak tüm fikirlere açık olmaya devam edeceklerini söyledi.
Bu haber 2019-12-16 11:38:08 eklenmiş ve 150 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hacıhatipoğlu ve Başoğlu Köylerinde kıraathane ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerinde Başkan Cemal Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Başkan Yardımcıları Aynur Yıldırım ve geçmiş dönem Kozcağız Belediye Başkan Adayı Savaş Buyurman da eşlik etti.

Vatandaşlarla samimi ve sıcak sohbet ortamlarında gerçekleşen ziyaretler karşılıklı bilgi ve görüş alışverişleri şeklinde sürdü.

Ziyaretlerle ilgili açıklamasında, Belediye olarak kent merkezinde, mahallelerde ve mücavir alanlarda yürütülen hizmetleri ve hayata geçen projeleri, Bartın’da yaşayan tüm vatandaşların istifade edebileceği şekilde gerçekleştirdiklerini önemle belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman halkın içinde olarak tüm fikirlere açık olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›