“Dezavantajlı grupları önemseyen bir anlayış çizdik”

En önemli görevlerinden birinin engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak projeler üretmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak bugüne kadar her zaman dezavantajlı grupları önemseyen bir anlayış çizdik. Tüm çalışma ve projelerimizi engelli vatandaşlarımızı düşünerek hayata geçirdik. Dezavantajlı vatandaşlarımızın ve ailelerinin mutlu olması için aynı anlayış içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber 2019-12-16 11:36:33 eklenmiş ve 143 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Başkanı Berna Şengün ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Otizm Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün yapmış oldukları çalışmalar hakkında Başkan Akın’a bilgiler verdi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bizlerin en önemli görevlerinden bir tanesi engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırabilmek projeler üretmek. Bartın Belediyesi olarak bugüne kadar her zaman dezavantajlı grupları önemseyen bir anlayış çizdik. Tüm çalışma ve projelerimizi engelli vatandaşlarımızı düşünerek hayata geçirdik. Dezavantajlı vatandaşlarımızın ve ailelerinin mutlu olması için aynı anlayış içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Başkanı Berna Şengün ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›