Çomak, adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak, 29 Aralık’ta yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi için aday olduğunu açıkladı.
Bu haber 2019-12-14 16:02:18 eklenmiş ve 169 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Aydın Geçgen

 

 

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde, Merkez İlçe Başkanı’nın Genel Merkez tarafından görevden alınması sonrasında bu göreve atanan Nazif Çomak, 29 Aralık Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Merkez İlçe Kongresi’nde Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

 

Adaylığına ilişkin olarak yazılı bir açıklama yapan Çomak, CHP Genel Başkanlığı tarafından 20 Aralık 2018 tarihinde Merkez İlçe Başkanı olarak Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla birlikte atama ile göreve geldiklerini anımsatırken “31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala göreve gelmemize rağmen aday belirleme çalışmalarımızı başarı ile gerçekleştirerek seçim çalışmalarına başladık. Parti içinde uzlaşma ve barışı sağlamadan başarı elde edilemeyeceği inancı ile görevde bulunduğumuz süre içerisinde partimizin içindeki dağınıklığı toparlamak, birlik ve beraberliği sağlamak adına çalışmaları gerçekleştirdik. Uzlaşmayı, birlikteliği, saygı ve sevgiyi, partimizin yerelde ve genelde başarılı olması ve iktidar hedefine ulaşmak için bütün partili yoldaşlarımız ile birlikte inşa edeceğiz. Buna yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Bartın Merkez İlçe kongresinde Merkez İlçe Başkanlığı görevine adaylığımı açıklıyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın CHP Nazif Çomak
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›