Şehit Furkan Yılmaz’ın ailesine Şehadet Belgesi teslim edildi

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Davuş Tepe Üs Bölgesi'nde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzm. Çvş. Furkan Yılmaz’ın ailesine Şehadet Belgesi verildi.
Bu haber 2019-12-12 15:42:07 eklenmiş ve 183 kez görüntülenmiştir.

 

 

Vali Sinan Güner, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Davuş Tepe Üs Bölgesi'nde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzm. Çvş. Furkan Yılmaz’ın ailesine “Şehadet Belgesi”ni teslim etti.

Vali Sinan Güner ve eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner, beraberinde Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Mustafa Çalışkan, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fahri Semiz, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb. Safa Söylem, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin ile birlikte, şehit Jandarma Uzm. Çvş. Furkan Yılmaz’ın Büyükkızılkum köyünde ikamet eden  ailesini ziyaret ederek babasına “Şehadet Belgesi”ni teslim etti. 

Vali Güner, şehit ailesine bir kez daha başsağlığı dileyerek “Şehidimiz, inancımız gereği en ulvi makam olan şehitlik mertebesine erişerek Peygamber efendimize komşu olmuştur. Rabb'im ruhunu şad eylesin. Onun aziz hatırasını her zaman yaşatacağız. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet şerbetini içen şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum.” dedi. 

'Şehadet Belgesi' takdiminde, İl Müftüsü tarafından şehit Furkan Yılmaz için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Şehit Furkan Yılmaz Şehadet Belgesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›