TSM Korosu kulakların pasını silecek

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu, 13 Aralık Cuma günü akşam Kültür Merkezi’nce vereceği muhteşem konserle kulakların pasını silecek.
Bu haber 2019-12-10 16:10:08 eklenmiş ve 297 kez görüntülenmiştir.

 

 

Aydın Geçgen

 

Şef Sezen Öztaş yönetimindeki Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, 13 Aralık Cuma konser verecek.

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, Bartın Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak olan konsere sanatsever herkesi davet etti. Dursun, TSM Çocuk Korosu’nun da sahne alacağı muhteşem konserle ilgili olarak “Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Koromuz her yıl olduğu gibi bu yıl da siz müzikseverlerle buluşuyor. Koromuzun 2019-2020 etkinlik dönemi çerçevesinde düzenlemiş olduğu, Şef Sezen Öztaş yönetimindeki Ayrılsak da Beraberiz 10 ‘Sarmaşık Gülleri’ adlı konserimizde, Koromuz Hicaz ve Muhayyerkürdi makamlarındaki eserlerden oluşacak repertuar ile ‘Işık Saçarız’ adlı Türk Sanat Müziği Çocuk Koromuz ise birbirinden güzel eserlerle seyircimizle buluşmaya hazırlanıyor. 13 Aralık 2019 Cuma akşamı Saat 19.30 ‘da Bartın Kültür Merkezinde düzenlenecek programımıza, kurulduğu günden bu yana bizleri yalnız bırakmayan tüm sanatsever halkımızı davet ediyoruz.” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu Sezen Öztaş
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›