Başkan, O SB’de ziyaretlerde bulundu

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren MADEŞ Mobilya ve Yonca Tim Tekstil Fabrikalarını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bizler kentimizde hizmet veren, halkımıza fayda sağlayan tüm kurum ve kuruluşlarla 10 yıldır her fırsatta irtibat halinde olarak bizi ilgilendiren konularda destekledik. Fabrikalarımıza da talepleri doğrultusunda aynı desteği verdik. Bundan sonrada üzerimize düşen her konuda gerekeni yapmaya hazırız.” dedi.
Bu haber 2019-12-09 09:23:57 eklenmiş ve 153 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren MADEŞ Mobilya ve Yonca Tim Tekstil Fabrikalarını ziyaret etti.

 

Başkan Akın’ın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerden ilki Yonca Tim Tekstil Fabrikası’na oldu. Fabrika sahibi Kerem Aydın ile bir süre sohbet eden Akın daha sonra fabrikayı gezerek işçilerle selamlaştı.

 

Başkan Akın, daha sonra MADEŞ Mobilya Fabrikası’na giderek sahipleri İsmail Çakır ve Cihat Çakır ile birlikte Başkan Cemal Akın fabrikayı gezdi. İşçilerle selamlaşarak sohbet eden Akın, işçilere çalışmalarına kolaylıklar diledi.  Ziyaretin devamında Başkan Cemal Akın, Fabrika Sahipleri İsmail Çakır ve Cihat Çakır ile bir süre sohbet etti.

 

Ziyaretlerinin ardından kısa bir değerlenirmede bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bizler kentimizde hizmet veren, halkımıza fayda sağlayan tüm kurum ve kuruluşlarla 10 yıldır her fırsatta irtibat halinde olarak bizi ilgilendiren konularda destekledik. Fabrikalarımıza da talepleri doğrultusunda aynı desteği verdik. Bundan sonrada üzerimize düşen her konuda gerekeni yapmaya hazırız. Bizleri misafir eden MADEŞ Mobilya Sahipleri İsmail Çakır, Cihat Çakır ve Yonca Tim Tekstil Fabrikası sahibi Kerem  Aydın’a teşekkür ediyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›