“Engelli vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam”

Bartın Sakatlar Derneği Başkanı Ferit Kurulan ve Bartın Otizm ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengül’ü makamında ağırlayan Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini söyledi.
Bu haber 2019-12-06 09:11:52 eklenmiş ve 142 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Sakatlar Derneği Başkanı Ferit Kurulan ve Bartın Otizm ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengül, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Sakatlar Derneği Başkanı Ferit Kurulan ve Bartın Otizm ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengül, 3 Aralık Dünya Engelliler günü programlarının düzenlenmesinde büyük destek veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Gerçekleşen ziyarette büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, onların hayatlarına dokunabilmek bizlerin en önemli görevi. Hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Bartın Belediyesi olarak bizler her zaman bu anlayış içinde çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. “ dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Sakatlar Derneği Başkanı Ferit Kurulan ve Bartın Otizm ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengül Yönetim Kurulu Üyeleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›