FSM Anadolu Lisesi’nde talepleri dinledi

Bartın Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, eğitime yapılan katkının her şeyin ötesinde olduğunu ve belediye olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime olan desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.
Bu haber 2019-12-05 16:45:46 eklenmiş ve 129 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretinde Bartın Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Müdürü Canan Uçar ve öğretmenlere okullar ve bulunduğu cadde, sokak, mahallelerde verilen hizmetlerden bahseden Başkan Akın, okullardan gelen talep ve istekleri yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını anlattı.

Başkan Akın, eğitime yapılan katkının her şeyin ötesinde olduğunu ve belediye olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Eğitim öğretim konusunda çok hassasız. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarına katkıda bulunmak bizlerin en büyük görevi. Bizler de bu bilinçle okullarımıza gereken desteği vermeye çalışıyoruz. Bartın Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Müdürümüz Canan Uçar’a öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılı bir eğitim yılı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›