Bartın Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış

Bartın Üniversitesi İnsani Değer ve Medeniyetler Kulübü öğrencileri gerçekleştirdikleri proje ile köy okulu öğrencileriyle bir araya gelerek, örnek bir sosyal sorumluluk davranışı sergilediler.
Bu haber 2019-12-04 16:10:28 eklenmiş ve 164 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Üniversitesi İnsani Değer ve Medeniyetler Kulübü öğrencileri geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinden etkilenen Hasankadı İlkokulunu ziyaret ederek, ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Üniversite öğrencileri eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte hazırladıkları projeyle ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunarak, çeşitli aktiviteler düzenledi.

Gün boyunca üniversite öğrencileriyle çeşitli oyunlar oynayıp, resim yapan ilkokul öğrencilerinin mutlulukları yüzlerinden okundu.

İlerleyen tarihlerde de bu tür projelere devam edeceklerini söyleyen İnsani Değer ve Medeniyetler Kulübü üyeleri, üniversite öğrencilerinin yardımlaşma, dayanışma ve birlikte iş yapabilme kabiliyetini artırmak, sosyal sorumluluk duygularını geliştirmek adına bu projeyi gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise gösterdikleri hassasiyetten dolayısıyla öğrencileri tebrik etti.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi İnsani Değer ve Medeniyetler Kulübü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›