Balık: “İlimize daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz”

Birlik ve beraberlik ruhuyla kent ekonomisinin etkin biçimde geliştirilmesi, istihdamın ve ihracatın artırılmasını hedeflediklerini belirten Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meslek Komiteleri ile de işbirliği ve fikir birliği içerisinde hareket ettiklerini söyledi.
Bu haber 2019-12-03 09:11:26 eklenmiş ve 174 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde faaliyet gösteren meslek komitelerinin, sorun ve önerilerini dile getirdikleri Meslek Komiteleri Aylık Olağan Toplantısı, Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında gerçekleşti.

Açılış konuşmasında meslek komitesi üyelerinin büyük çoğunluğunun toplantıya iştirak etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Balık, komite üyelerine teşekkür etti.

Meslek Komitesi Toplatılarının, sektörel sorunların tespit edilebilmesi amacıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Balık, “Aylık olarak gerçekleştirdiğimiz Meslek Komite Toplantılarımızın asıl amacı sektörel sorunların tespiti, komite üyelerimiz ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve çözülmesini talep ettikleri sorunlarla ilgili çalışmalar yapmaktır. Komite toplantılarında Yönetim Kurulumuz ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında aylık olarak sizleri bilgilendiriyoruz. Bizler odayı temsil eden yöneticiler olarak değerli meslek komitelerimiz ile işbirliği ve fikir birliği içerisinde hareket ediyoruz. Birlik ve beraberlik ruhuyla kent ekonomisinin etkin biçimde geliştirilmesi, istihdamın ve ihracatın artırılması, Bartın Ticaret ve Sanayi  Odası üyelerine ve ilimize daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu tek başımıza yapacağımız bir şey değil, bu hedeflerimize odamız işleyişine son derece önemli katkılarda bulunan meslek komitelerimiz ve istişare içerisinde olduğumuz kurumlarımız ile mümkün. Bu toplantılar sizin sektörünüzün sesi, meslektaşlarınızın ortak akılla sorunlarının çözüme ulaşacağı yerdir. Komitelerimizin mesleki ya da şehrimizin sosyo ekonomik sorunlarına karşı olan duyarlılığı, etkin ve örnek çalışmaları bizleri mutlu etmektedir. Şehrimize değer katmak için, meslek komitelerimizin yanında olmaya ve birlikte hareket etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu'nun katıldığı toplantılar, gerçekleştirdikleri faaliyetler ve çalışmaları hakkında Meslek Komite Üyelerine bilgiler verdi.

Meslek komitesi üyelerinin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından sektörlere ait durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra toplantı sona erdi.
 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Toplantısı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›