Akın: “Halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz”

Yapmış olduğu çeşitli ziyaretlerle vatandaşların taleplerini dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretlerine Arıt, Kayadibi ve Ahmetpaşa Köyleri’nde devam etti. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akın, halkın talepleri doğrultusunda çalışmalara yön verdiklerini ifade etti.
Bu haber 2019-12-03 09:06:19 eklenmiş ve 172 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Gün boyunca Bartın’da birçok programa katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kentteki ziyaretlerinin yanı sıra köylerde de vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinleyerek sohbet ediyor.

Yapmış olduğu çeşitli ziyaretlerle vatandaşların taleplerini dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretlerine Arıt, Kayadibi ve Ahmetpaşa Köyleri’nde devam etti.

Başkan Akın’ın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve teşkilat üyeleri ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde ilk durağı Ahmetpaşa Köyü oldu.

Burada kıraathane ziyaretinde bulunan Başkan Akın köy sakinleri ile çay içip sohbet etti.

Ahmetpaşa Köyü sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Akın, Bartın Belediyesi çalışmalarını anlatırken köy sakinlerinin de taleplerini dinledi.

 

Kahvaltıda muhtarlarla bir araya geldi

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, köy ziyaretlerine Arıt ile devam etti. Ziyaretinde ilk olarak köy muhtarları ile kahvaltı yapan Başkan Akın, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafları tek tek gezerek hal ve hatırlarını soran Akın, karşılaştığı Arıtlı vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet etti.

 

Son ziyaret Kayadibi Kavlak Köyü’ne

 

Başkan Akın’ın son ziyareti ise Kayadibi Kavlak Köyü’ne oldu. Köy sakinleri ile kıraathanede bir araya gelen Başkan Akın, köy sakinlerini ile tek tek selamlaşıp hal ve hatırlarını sordu.

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları konuşuldu.

Ziyaretin sonunda Başkan Akın, misafirperverlikleri için Kayadibi Kavlak Köyü sakinlerine teşekkür etti.

 

“Halkımızın hayat kalitesini artırmak bizim en büyük vazifemiz”

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Hizmetlerimizden Bartın’da yaşayan tüm vatandaşlarımız yararlanmakta. Bu sebepten ötürü gerek kent merkezinde gerekse ilçe, belde ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı sık sık ziyaret ediyor, halkımızın düşünceleri, talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bartın Belediyesi olarak halkımızın hayat kalitesini artırmak bizim en büyük vazifemiz. Bugüne kadar bu bilinçle hareket ettik ve etmeye de devam ediyoruz.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın köy ziyaretleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›