MESO üyeleri fuara katılacak

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO), üyelerini, 28 Kasım-1Aralık 2019 tarihleri arasında Bursa’daki TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı’na götürüyor.
Bu haber 2019-11-28 09:12:06 eklenmiş ve 186 kez görüntülenmiştir.

 

 

Aydın Geçgen

 

 

Üyelerinin yeni teknolojiler ile tanışmasına büyük önem veren Bartın MESO, düzenlediği gezi ile üyelerini Bursa’da gerçekleştirilecek önemli bir fuara ile daha buluşturacak.

Bu kapsamda üyelerini, 28 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında Bursa’ya götürecek olan Bartın MESO’nun Başkanı Yılmaz Akdeniz, 30 Kasım Cumartesi günü Bursa’da Uludağ, Gemlik ve Mudanya’nın yanı sıra diğer tarihi ve turistik mekanların da ziyaret edileceğini bildirdi. Akdeniz 1 Aralık Pazar günü ise 40 bin metrekarelik kapalı alanda 7 ayrı bölümden oluyan TÜYAP Fuar Merkezi’ne gidileceğini ve burada; “18. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Donanımları, Yan sanayileri, El Aletleri, Pnömatik ve Hidrolik Fuarı”, “11. Uluslararası Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı” ile “Bursa 17. Uluslararası Elektrik, Elektronik ve Makine Otomasyonu Fuarı”nın gezileceğini bildirdi.

Yılmaz Akdeniz fuar kapsamında; metal, sac işleme teknolojileri için imalat makinaları, takım, torna tezgâhları metal enjeksiyon, kalıp, parça, boru işleme makinaları, presler, testereler, lazer kesme tezgâhları, makine elemanları; bağlantı, sızdırmazlık elemanları, dişli, kayış zincirleri taşıma ve konveyor bant sistemleri, depolama istifleme sistem ve ekipmanları, vinçler, otomasyon sistemleri ve yazılımları, cad cam, kalite kontrol, ölçme cihazları, hidrolik – pnömatik sistemler, kompresörler, kaynak, kesme teknolojileri ve makineleri, delici, tutucu, kesici takımları, atölye ekipmanları, teknik hırdavat ve el aletleri, yan sanayi ekipman ve malzemeleri, soğutma sıvıları ve madeni yağlar, hammaddeler ve kimyasallar, iş ve işçi güvenliği malzemeleri, endüstriyel otomasyon (üretim ve süreç otomasyonu), hidrolik – pnömatik sistemler ve donanımları, bina otomasyon sistemleri, zayıf akım sistemleri, elektrik üretimi, elektrik çevrimi, elektrik iletimi, elektrik dağıtım, kumanda, koruma, aydınlatma, elektrik elektronik test cihazları, yıldırımdan korunma, topraklama ve paratonerler elektronik malzemeler ve yardımcı ekipmanlar, güvenlik sistemleri, sektörel yayınlar ve fabrika donanımlarına ilişkin son teknolojilerin sergileneceğini söyledi.

 

Akdeniz, “Üyelerimizin mesleki gelişimini sağlamak amacıyla ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenen bu gibi fuarların çok faydalı olduğunu değerlendiriyoruz. Benzer organizasyonlarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın MESO
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›