Özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi

Özel güvenlik görevlilerine temel hak ve hürriyetlerin korunması, mevzuat bilgilerinin arttırılması ile aidiyet duygularının geliştirilmesi amacıyla Bartın Üniversitesi’nde görev yapan güvenlik görevlilerine eğitim verildi.
Bu haber 2019-11-28 09:08:16 eklenmiş ve 204 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Bartın Üniversitesi’nde görev yapan özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi. 

Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsü Konferans Salonu’nda verilen eğitimler iki günde yapılan 4 oturum halinde gerçekleştirildi.

Eğitimlerde olaylar durumunda yapılması gerekenler başta olmak üzere etkili iletişim, genel kollukla ilişkiler, bina ve tesis güvenliği, özel güvenlik hukuku ile yetki ve sorumluluklar konularında bilgiler verildi.

Eğitimlerin ilk gününde İl Emniyet Müdürlüğü’nden Osman Aydın “Genel Kolluk İlişkileri”, Psikolog Fatma İstanbullu “Etkili İletişim” konulu sunumlarını yaptılar.

İkinci gününde ise Aysel Yetiş ile Neyvel Tosun “Mücadelenin Neresindesin?” ve Ertan Tuzcuoğlu “Güvenlik Önlemleri” başlıklı konuları anlattılar.

Özel güvenlik görevlilerine temel hak ve hürriyetlerin korunması, mevzuat bilgilerinin arttırılması ile aidiyet duygularının geliştirilmesine yönelik bilgilerin de verildiği eğitimler, karşılıklı soru ve cevapların alınmasının ardından son buldu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi Bartın İl Emniyet Müdürlüğü güvenlik görevlileri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›