Üniversiteye alınacak kadrolu işçiler için kura çekildi

Bartın Üniversitesi’nin kadrosuna dahil edeceği 1’i engelli, 2’si eski hükümlü ve terör mağduru 13 temizlik görevlisi ile 11 güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 24 sürekli işçiler için kura çekildi. Noter huzurunda yapılan kura çekiminde ismi çıkan kişiler büyük sevinç yaşadı.
Bu haber 2019-11-22 09:52:33 eklenmiş ve 229 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Üniversitesine sürekli alınacak toplam 24 temizlik ve güvenlik görevlisi için kura çekimi yapıldı. Üniversiteye alınacak 10 kişilik temizlik kadrosu içinse rekor başvuru yapıldı.

 

Bartın Üniversitesine  alınacak 10 temizlik görevlisi, 11 güvenlik görevlisi, 1 temizlik görevlisi (Engelli) ve 2 temizlik görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) olmak üzere toplam 24 sürekli işçi için kura çekimi yapıldı.  Ağdacı Kampüsü Konferans Salonunda yapılan kura çekimi öncesinde ise üniversiteye alınacak olan 10 kişilik temizlik kadrosu içinİŞKUR’a rekor düzeyde başvuruda bulunuldu. Temizlik personeli olmak için 2 bin 209 kişi başvuruda bulunurken kişilik güvenlik kadrosu içinse 220 kişi İŞKUR’a müracaat etti. Bunun dışında yine üniversiteye alınacak 1 kişilik engelli temizlik görevlisi için 138 kişi başvururken eski hükümlü veya terör mağdurları arasından alınacak 2 temizlik görevlisi içinde 21 kişi başvuru yaptı.

 

Ağdacı Kampüsündeki kura çekiminde ise İŞ-KUR'a yapılan müracaatlar sonucunda her unvan sayısının 4 (dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday noter huzurunda belirlendi. Kura esnasında belirlenen isimler arasından üniversitede sürekli olarak çalışmaya başlayacak 24 kişiyi netleştirmek için kura çekiminin yanı sıra sözlü mülakat yapılacağı da ifade edildi. Kurada adı çıkan isimler tek tek okunurken herhangi bir isim ya da harf hatasına mahal vermemek için kesin listelerin Bartın Üniversitesi’nin resmi internet sitesinden duyurulacağı dile getirildi.

 

İşte kura sonucunda belirlenen asil listeler!

 

Engelli kategorisinde işe alınacak 1 kişi için yapılan kura çekiminde belirlenen asil üyeler: 

Sinem Güngörür, Berkay Özben, Fikri Yıldırım, Ayşe Aydın.

Eski Hükümlü veya Terör Mağduru kategorisinde işe alınacak 2 kişilik temizlik görevlisi için belirlenen asil üyeler:

Birkan Murat Yıldırım, Göksel Bakan, Caner Sırça, Hüseyin Seyfettin Atmaca, Özay Baka, Deniz Barut, Musa Altunbaş, Gürkan Kaynar.

 

İşe alınacak 11 güvenlik görevlisi için belirlenen asil üyeler:  Engin Özgün, Burak Güven, Ufuk Tüfek, Ayşe Demirel , Rahman Altıntaş, Feri Bozkurt, Mustafa Emre Bayar, Feyza Poyraz , Caner Pehlivan, Satı Kalaycı, Serkan Gençel, Büşra Sertkaya, Abdurrahman Aydın , Yaşar Göçen , Harun Örs, Oğuz Bakır, Murat Sarı Çiçek, Hanım Ayşe Çevik, Ayberk Top, Ferhat Yılmaz, Yıldız Karagülmez, Burak Özbayındır, Mustafa Sevük, Yeşim Erdem, Uğur Taşdelen, Seyhan Çam, Özge Çelik, Deniz Pehlivan, Murat  Can Çakmakçı, Şaziye Okutur, Serkan Çakır, Ebru Çömlek, Sercan Örs, Gülşen Cumhur, Özlem Bulut, Muhammet Metin, Erol Akan, Tuğçe Kunduz, Fatih Urhantaş, Sinem Cece, Aleyna Uzan, Sedef Supel, Soner Kaval, Aslı Küçük.

 

İşe alınacak 10 temizlik görevlisi için belirlenen asil üyeler:  Emrullah Şahinoğlu (Öncelikli), Sercan Gülgan, Özgür Özmen, Recai Yönel, Nazan Yolcuoğlu, Gülten Zongur, Furkan Erkan Aydemir, Mustafa Çelikoğlu, Muhammer Çarpışan, Meryem Yağcı, Döndü Göksu, Aykut Aksoy, Mustafa Acır, Melike Öziç, Gülümser Kendirci, Erkan Özdal, Elif Topal, İsmet Karakoç, Alev Tayyar, Gökhan Özsoy, Aydın Akyol, Soner  Civelek, Oktay Ulun, Aysel Başak, Ali Yıldırım, Sevilay Tel, Tanju Kavak, Habibe Aydın,  Mehmet Genç, Hasret Vurgun, Erkan Geniş, Mehmet Ali Kaplan, Hakan Ayhan, Hülya Kalmaz, Ünal Genç, Fatma Düzgün, Bayram Sarı, Adem Mahmutoğlu,Bülent Coşkun, İsmail İğcioğlu.


ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi İŞKUR kadrolu işçi kura çekimi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›