Birikim Sitesi sakinleri tapularına kavuştu

Bartın’da kat mülkiyeti sorunu yaşanan Orduyeri Mahallesi Birikim Sitesi sakinleri tapularına kavuştu. Düzenlenen programda tapularını alan site sakinleri büyük mutluluk yaşarken Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a ve personeline teşekkür etti.
Bu haber 2019-11-22 09:51:31 eklenmiş ve 181 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın’da kat mülkiyeti sorunu yaşanan bir site daha tapularına kavuştu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Birikim Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan Akın’a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Bartın Belediyesi Ar- Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kanmaz, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, İmar ve Şehirlik Müdürü Metin Doğruöz, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal ve Fen İşleri Müdür Yardımcısı Emre Önder eşlik etti.

Ziyarette Bartın Belediyesi’nin de destekleriyle bir süre önce kat mülkiyeti sorunu çözülen Birikim Sitesi sakinlerine tapuları takdim edildi.  

Tapularını Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’dan alan site sakinleri büyük mutluluk yaşadı.

Yıllardır hayalini kurdukları tapularına kavuşmanın sevincini yaşayan site sakinleri, destekleri için Başkan Akın ve personeline teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca Bartın Belediyesi çalışmaları konuşulurken site sakinleri taleplerini Başkan Akın’a iletti.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak Birikim Sitesi’nin tapu sorununu çözmek için büyük emek sarf ettik. Vermiş olduğumuz destekle Birikim Sitesi sakinleri tapularını aldılar. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›