Bartın Üniversitesi öğretim elemanına “Övgüye Değer Yüksek Lisans Tezi” ödülü

Mülkiyeliler Birliği tarafından düzenlen “Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika Ödülü” kapsamında Bartın Üniversitesi Öğr. Gör. Hasan Aslan’a “Övgüye Değer Yüksek Lisans Tezi” ödülü verildi.
Bu haber 2019-11-20 16:05:47 eklenmiş ve 227 kez görüntülenmiştir.

 

 

Mülkiyeliler Birliği tarafından Eski SBF-Mülkiye Dekanı ve Çalışma Bakanı Prof. Dr. Cahit Talas anısına 2012 yılından itibaren sosyal politika alanında yazılan doktora ve yüksek lisans tezlerine verilen “Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika Ödülü” 2019 yılı değerlendirme sonuçları belli oldu.

 

Bu kapsamda Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Mülkiyet ve Güvenlik Bölümü, Sosyal Güvenlik Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hasan Aslan’ın “Uluslararası Mevsimlik Tarım Göçü: Artvin Örneği” yüksek lisans tezi, “Övgüye Değer Yüksek Lisans Tezi” ödülüne layık görüldü.

 

Aldığı ödülden dolayı Öğr. Gör. Aslan’ı tebrik eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Öğretim elemanlarımız, her alanda üniversitemizin ismini duyurarak, kurumsal gelişimimize katkı sunmaya devam ediyor. Verdikleri kaliteli eğitim ile nitelikli öğrenciler yetiştirme gayretinin yanı sıra bilimsel üretkenlikleriyle de adlarından bahsettirmeyi başarıyor. Bu düşüncelerle Öğr. Gör. Hasan Aslan’ı tebrik ediyor, başarılarını katlanarak arttırmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Mülkiyet ve Güvenlik Bölümü Sosyal Güvenlik Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hasan Aslan
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›