Akın, Büyükkızılkum ve Küçükkızılkum’daydı

Beraberindeki heyetle birlikte Büyükkızılkum ve Küçükkızılkum köylerini ziyaret eden Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kent merkezimizde olduğu gibi belde, köy ve ilçelerimizde de halkımızı ziyaret edip görüş ve önerileri dinliyorum. Bizler hizmetlerimizi Bartın’da yaşayan tüm vatandaşların istifade edebileceği şekilde gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Bu haber 2019-11-19 15:57:31 eklenmiş ve 232 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Fırsat buldukça ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Büyükkızılkum ve Küçükkızılkum Köylerini ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Yağcı ve geçmiş dönem Bartın Belediye Meclis Üyesi Adayı Arif Dalkıran eşlik etti.

Başkan Akın’ın ilk ziyareti Küçükkızılkum Köyü oldu. Burada kıraathane ziyaretlerinde bulunan Başkan Cemal Akın köy sakinleri ile çay içip sohbet etti.

Büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Akın, vatandaşların taleplerini dinleyip belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Büyükkızılkum Köyü’ne geçen Başkan Akın kıraathanede köy sakinleri ile bir araya geldi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları ve ülke gündemine ait konular konuşuldu.

Gerçekleştirmiş olduğu köy ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kent merkezimizde olduğu gibi belde, köy ve ilçelerimizde de halkımızı ziyaret edip görüş ve önerileri dinliyorum. Bizler hizmetlerimizi Bartın’da yaşayan tüm vatandaşların istifade edebileceği şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu sebepten ötürü belde, köy ve ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da düşünceleri bizler için çok kıymetli. Bizleri ağırlayan değerli Büyükkızılkum ve Küçükkızılkum Köyleri sakinlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›