TOKİ Spor Kulübü Şampiyona’ya damga vurdu

Bartın TOKİ Spor Kulübü Kick Boks takımı yapılan turnuvalarda adından söz ettirmeye devam ediyor. Sakarya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Kulüpler Ligi 2. Etap Şampiyonasında TOKİ Spor Kulübü’nün sporcuları madalyaları topladı. Arda Seçcan 32 kiloda, Ali Engin Karadeniz 42 kiloda, Tolga Tuna Kara da 47 kiloda birinci oldu.
Bu haber 2019-11-18 13:50:24 eklenmiş ve 1482 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Türkiye Kick Boks Federasyonu Sakarya il Temsilciliği faaliyet programında yer alan Kulüpler Ligi 2. Etap Şampiyonası, geçtiğimiz hafta sonu 13 il 32 Spor Kulübü ve 540 Sporcunun katılımıyla Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

İlimizi temsilen turnuvaya katılan Bartın TOKİ Spor Kulübü Kick Boks Takımı, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Kıyasıya mücadelelerle geçen müsabakada TOKİ Spor Kulübü’nün sporcuları rakiplerini açık ara farkla yenerek 3 şampiyonluk madalyasıyla Bartın’a döndü.

Şampiyonada erkeklerde Arda Seçcan 32 kiloda birinci, Ali Engin Karadeniz 42 kiloda, Tolga Tuna Kara da + 47 kiloda birinci oldu.

 

“Daha çok başarı hedefliyoruz”

 

Yapılan turnuvayı değerlendiren TOKİ Spor Kulübü Antrenörü İhsan Arslan, “Şampiyonaya 5 sporcumuzla katıldık ve 3 sporcumuz şampiyon olmayı başardı. Diğer sporcularımızda gayet başarılı performans ortaya koydu. Kulüp olarak Türkiye Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlanıp daha başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz.” dedi.

 

“Madalyalar bizim için sürpriz olmadı”

 

TOKİ Spor Kulübü Başkanı Nurettin Özcan da “Her insanın hayatında spor olmalıdır. Gençlerimizin, çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri ve yaşam biçimi haline getirerek profesyonel adımlar atmaları bizler için önemli. Kulübümüz öğrencileri bu şampiyonada da emeklerimizi boşa çıkarmadılar. Başarılı bir şekilde mücadele ettiler. Alınan madalyalar bizim için sürpriz olmadı. Başarılarının devamının geleceğine inanıyorum. Dostluk ve kardeşlik duyguların pekişmesinde rol oynayan tüm spor müsabakalarında sporun ve sporcuların yanında olan herkese teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi de bir kez daha tebrik ediyoruz.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Türkiye Kick Boks Federasyonu TOKİ Spor Kulübü
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›