Sıkıntısız bir ulaşım için...

Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta ve Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’nde devam eden yol düzenleme çalışmalarını inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza yazın tozdan kışın çamurdan uzak sıkıntısız ve huzurlu bir şekilde ulaşım imkânı sağlamış olacağız.” dedi.
Bu haber 2019-11-18 10:42:17 eklenmiş ve 221 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol düzenleme çalışmalarına Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta ve Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’nde devam ediyor. Çalışma yapılan alanlarda incelemelerde bulunan Başkan Cemal Akın, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder’den bilgiler aldı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  “Halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda da bir ekibimiz yeni yerleşim alanlarının oluştuğu Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta araç yolu oluşturmak üzere zemin tesviye çalışmalarına başladılar. Bir başka ekibimizde Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’nde başlatmış olduğumuz yol genişletme çalışmalarını sürdürüyorlar. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza yazın tozdan kışın çamurdan uzak sıkıntısız ve huzurlu bir şekilde ulaşım imkânı sağlamış olacağız.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın yol çalışması
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›