Çalışma yapılacak alanları incelediler

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki daire müdürleri ve Gecen Mahallesi Muharı Nurettin Karabaş ile birlikte çalışma yapılacak alanları inceledi. Her geçen gün büyüyen ilimizin altyapı ve üstyapı ile ilgili yeni ihtiyaçların da doğduğunu ifade eden Başkan Akın, “Bartın Belediyesi olarak bu ihtiyaçları karşılamak için ne gerekiyorsa yapıyoruz.” dedi.
Bu haber 2019-11-16 09:56:50 eklenmiş ve 166 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gecen Mahallesi’nde inceleme ziyaretinde bulundu.

Ziyaretinde Başkan Cemal Akın’a Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç, Necmi Balık, Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Su İşleri Müdür Ali Yaşar, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kanmaz, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal ve Fen İşleri Müdür Yardımcısı Emre Önder eşlik etti.

Gecen Mahallesi Muhtarı Nurettin Kabataş ile çalışma yapılacak alanları gezen Başkan Akın, daire müdürlerinden bilgiler aldı.

Başkan Akın, yapılan incelemelerin ardından Muhtar Kabataş ile bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Her geçen gün büyümekte olan şehrimizde altyapı ve üstyapı ile ilgili yeni ihtiyaçlar doğuyor. Bartın Belediyesi olarak bu ihtiyaçları karşılamak için ne gerekiyorsa yapıyoruz.  Yapacağımız tüm çalışmalarımızı da vatandaşlarımızla istişare ederek hayata geçiriyoruz. Bugünde Gecen Mahallemizde, yapacağımız çalışmalar öncesinde saha incelemelerinde bulunduk. Muhtarımız Nurettin Kabataş’a hayata geçireceğimiz çalışmalar hakkında bilgiler verip kendisinin taleplerini dinledik. ihtiyaç duyulan çalışmaları en kısa zamanda başlatacağız.” diye konuştu.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Gecen Mahallesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›