Bartın, yeni yaşam merkezlerine kavuşacak

Son olarak Hürriyet Mahallesi’nde atıl durumda olan binayı tüm birimlerinin koordineli çalışmasıyla bambaşka bir görünüme kavuşturarak Yaşam Merkezi’ne dönüştüren Bartın Belediyesi, yeni yaşam merkezleri için de planlamalarını yapmaya başladı.
Bu haber 2019-11-15 09:44:12 eklenmiş ve 349 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’ı yaşam merkezleriyle tanıştıran Bartın Belediyesi, 2019-2024 yıllarını kapsayan dönemde de yeni yaşam merkezlerini vatandaşların hizmetine sunacak.

Altyapı ve üstyapıdan sosyal hayata, spordan, sanata birçok yatırımı ilimize kazandıran Bartın Belediyesi  hayata geçirdiği yaşam merkezleri projeleri ile vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

 

Daha önce Elmalık, Cumhuriyet, Kavallar, Kavaklı ve Şiremirçavuş Yaşam Merkezlerini ilimize kazandıran Bartın Belediyesi projelerine bir yenisinde Hürriyet Mahallesi’nde ekliyor. Başkan Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan Hürriyet Yaşam Merkezi’ndeki çalışmalarda sona yaklaşıldı.

 

“Bu projeler halkımız tarafından çok beğenildi”

 

Bartın’ın ilk olarak 2015 yılında Yaşam Merkezleri ile tanıştığını anımsatırak açıklamalarda bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni yaşam merkezleri için müjde de vererek şunları söyledi:

“Cumhuriyet Yaşam Merkezi ile başlayan Yaşam Merkezleri oluşturma çalışmalarımıza Elmalık, Kavallar, Kavaklı ve Şiremirçavuş Yaşam Merkezleri ile devam ettik. Hayata geçirdiğimiz bu projeler halkımız tarafından çok beğenildi. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu bu ilgi bizleri yeni yaşam merkezi projeleri hazırlamaya itti. Doğum günü, mevlit, toplantı, öğrenci kardeşlerimizin eğitim faaliyetleri, sivil toplum kuruluşlarının seminer gibi etkinliklerini rahatlıkla yapabildiği yaşam merkezlerine yeni dönemde Gölbucağı ve Hürriyet Yaşam Merkezlerini ekleyeceğiz. Hürriyet Yaşam Merkezi’mizin yapım çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. İçinde Hürriyet Mahallesi Muhtarlık bürosunu da bulunduran bu projemizi en kısa zaman da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Komşuluk ilişkilerini güçlendirmeye, birlik, beraberlik ve paylaşım duygularının yoğunlaşmasına katkı sağladığını düşündüğüm Yaşam Merkezleri projelerini çok önemsiyoruz.

 

“Kullanılamaz haldeydi”

 

Hürriyet Mahallesi’ndeki Yaşam Merkezi’mi yaptığımız bina daha önce kullanılamaz bir haldeydi. Belediye ekiplerimizin işbirliğiyle burada çok güzel işler çıkardık. Daha açılmadan vatandaşlarımız bu Merkezimiz için teşekkür ediyor. Kadınlarımız çeşitli kursların açılmasını talep ediyor. Bizim amacımız mahallelerimizde, bölgelerimizde vatandaşlarımızın, özellikle de kadınlarımızın vakitlerini geçirebileceği sosyal alanların oluşturulmasıdır. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Yaşam Merkezleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›